SENEST SET
FAVORITTER

Ringkøbingvej 108A, 7400 Herning

Lystejendom med stor opmærksomhedsværdi

12.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900421Type : Andre typer

Naturejendom med flere boliger og gode reelle længer. Mulighed og plads for erhvervsvirk., hestehold eller helt anden anvend.

Velbeliggende naturejendom med flere boliger og gode reelle længer, der giver mulighed og plads for erhvervsvirksomhed, for hestehold eller helt anden alternativ anvendelse.

Der er i alt et jordtilliggende på 4,6 ha, der ud over bygningerne rummer skøn natur, et å-løb, en ubebygget parcel, vejareal mv. Jorden ligger samlet og med bygningerne midt på egen jord. Mulighed for udbygning med flere bygninger på grundstykket.

Hele bygningssættet er løbende renoveret og fremtræder alt i alt i rimelig god stand.

Ejendommen med tilhørende stuehus er i dag domicil for autismecenter Vest.

Ejendommens villa er opført i 1974, på 344 m² og indeholder:

Stueplan: Stor hall og gangareal gennem huset, køkken/alrum med trappe til 1. sal., bryggers med skabe og vask i bord, pænt Invita køkken, lille toilet og badeværelse med bruser og klinkegulve med gulvvarme, mellemgang med skabe, værelse, der anvendes til kontor, præsentabel vinkelstue med udgang til vestvendt terrasse.

1. sal. med 4-5 værelser med udgang i begge gavle til terrasse mod øst og vest, badeafdeling med spabad, bruseniche og sauna, badeværelse med bruseniche, toilet og bidet, mellemgang med skabe.

I en af længerne er der indrettet 2 lejligheder på 108 m² og 116 m² samt stor garage på 85 m² med vaskehus og (oliefyr, anvendes ikke i dag). Opvarmningen i boligafsnittet sker ved varmepumper.

Boligerne indeholder entre, 2 soverum, åbent køkken med stue og udgang til vestvendt terrasse, badeværelse med bruseniche, pænt hvidt køkken med diverse hvidevarer.

Den ene erhvervsbygningerne er på 505 m² i stueplan og 1. sal. på 500 m². 3 stk. garager i kælderplan på 100 m². Indrettet med 2 gode kontorer, toilet og kantine. Alu-port på 3m x 3m med læsserampe. Stueplan har velvingelofter og pænt betongulv. Opvarmes ved oliefyr.

Bygning 2 er på 465 m² med en kiphøjde på 7m og sidehøjde på 2,75 m². Stor alu-port på 3,5m x 3,5m.

Haveanlægget, der omkranser ejendommen, er velpasset og godt integreret i forhold til ejendommens natur og græsarealer, terrasser til morgensol og aftensol. Stor gårdsplads med grusbelægning.

Ejendommen er beliggende vest for Herning og ikke langt fra motorvejen ved Snejbjerg.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
12.750.000,-
Pris pr. m² kr.
6.256,-
Årlige driftsudgifter kr.
58.257,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
29,-

Lokalet

Etage areal
2038 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
45787 m²

Faciliteter

Badeværelse
Betongulv
Garage
Toilet
Hall
Kantine
Læsserampe
Sauna
Terrasse
Gårdsplads
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere