SENEST SET
FAVORITTER

Fyrrely 5, 7451 Sunds

Fuldmuret kvalitetsejendom.

2.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900247Type : Andre typer

Fuldmuret kvalitetsejendom med blandet bolig / erhverv.

Så snart bilen kører ned ad Fyrrely i Sunds mødes du af denne ejendom, som fremstår særdeles interessant og i pæn stand. Ejendommen er fuldmuret, og den er opført i 1980 men løbende moderniseret på udvalgte områder.

Ejendommen byder på privatdelen velkommen til 259 m2, som er indrettet på fin vis. Man mødes af en kvalitetsstemning, hvor bl.a. gulvvarmen under alle klinker giver et dejligt klima. Herudover er der 5 soverum, tre badeværelser samt et større fællesområde, som bestemt giver rum og mulighed for det moderne familieliv, hvor der både er mulighed for socialisering og for pleje af privatsfæren. Den dejlige have, udestue, pejsestue og køkken/alrum skal opleves for at give et indtryk, der står mål med herligheden, og som samlet giver ejendommen unik mulighed for at få mange drømme opfyldt.

I forlængelse af boligdelen er naturlig overgang til erhvervsarealet, hvor ejendommen for nuværende er anvendt som lettere kontorhold og garage for flere køretøjer, ligesom der herudover er fin plads til opmagasinering mv. Det vil uden relativt større omkostninger være muligt at omlægge til aktiv erhvervsaktivitet ved reelt kontorhold og aktivering af garage til f.eks. logistik virksomhed.

Hvad enten det er ønsket om god plads i privaten, opstart eller drift af mindre virksomhed eller blot pladskrævende hobbyaktiviteter, så er denne ejendom bestemt et besøg værd!

Tæt ved grønne områder, vand og dejlig natur i Sunds er denne ejendom beliggende på rolig vej med primær beboerkørsel. Området er reelt et erhvervsområde, og der opnås da også mulighed ved denne ejendom for at kombinere erhverv- og boligforhold på fin vis.

I Sunds er der flere virksomheder placeret, og der er her en fin kombination af adgang til det øvrige Jylland med motorvej samt let adgang til det mere nordlige Jylland ved en placering nord for Herning.

Herudover rummer området skønne naturområder ved fx Sunds Sø og skovarealet i umiddelbar nærhed.

Forslag til anvendelse

Bolig erhverv

Økonomi

Pris i kr.
2.950.000,-
Pris pr. m² kr.
4.876,-
Årlige driftsudgifter kr.
66.427,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
110,-

Lokalet

Etage areal
605 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2000 m²

Faciliteter

Fællesområde
Garage
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere