SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 4, 4773 Stensved

Perfekt mulighed for bolig og erhverv på samme adresse

2.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11524707Type : Andre typer

God udenomsplads til opbevaring

Nu har man en sjældent udbudt mulighed, for at erhverve sig en ejendom, hvor man kan drive sin virksomhed fra og samtidig bo på samme adresse.

Industrivej 4, byder på en meget præsentabel bolig, som er blevet gennemrenoveret i 2018, og hvor der b.la. blev lavet gulvvarme og lagt ekstra isolering i taget og væggene, så der er 150mm i siden og 200mm i loftet. Man har mulighed for at komme fra boligen og direkte ud på det ene lager, hvor der ca. er 259 m². Det andet lager er i dag udlejet til en lokal tømrer, men vil på sigt være ledigt - lageret er på ca. 115 m² og indbringer pt. en leje på 48.000 kr. årligt

Til ejendommen er der et samlet grundareal på 2.307 m², så man har derfor rig mulighed for at kunne udnytte pladsen til opbevaring, eller evt. udvidelse af bygningen, hvis der opstår behov for ekstra plads. Der er lagt 315 ampere ind i bygningen, så hvis man har tungt erhverv vil der være masser af strøm i bygningen.

Ejendommen ligger i Stensved, som er en lille hyggelig by, med alle hverdagens fornødenheder såsom Rema 1000, Netto, skole, sportshal og herudover er der blot 5 min til afkørsel 41, hvor man kan tilgå motorvejen i både nord og sydgående retning.

Sælger har tidligere drevet sin beton virksomhed fra adressen, hvilket også er årsagen til at den ene facade ser ud som den gør. Dette vil dog blive pudset op i den nærmeste fremtid.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
2.000.000,-
Pris pr. m² kr.
4.124,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.417,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
59,-

Lokalet

Etage areal
485 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2307 m²

Faciliteter

Lager

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere