SENEST SET
FAVORITTER

Ny Esbjergvej 12, 4720 Præstø

Mulighed for evt. opførsel af boliger

9.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12522266Type : Andre typer

Mulighed for forsat brug som erhvervsejendom med lejere

Nu udbydes Ny Esbjergvej 12, som rummer mange muligheder lige fra projektejendom til boligprojekt, eller forsat drift som erhvervsejendom.

Ejendommen er beliggende på grænsen mellem industrikvarteret og boligkvarteret i Præstø med få min. kørsel til motorvejstilkørslen. Ejendommen består af flere store og højloftede produktionshaller med flere høje porte, samt aflukket og overdækket læsserampe.

I lejemålet er der mange traverskraner og gode stabile betongulve. Udover produktionshallerne er der ligeledes kontor og mandskabsfaciliteter, personale og bade-/omklædningsfaciliteter. Ejendommen er i dag delvist udlejet til én stor og flere mindre lejere.
Kommende ejer kan genudleje de ledige arealer, eller selv benytte arealerne. De ledige arealer udgør i alt 5.839 m², og er fordelt i bygn. 1 jf. BBR (1.465 m²), bygn. 5 jf. BBR (1.704 m²), bygn. 8 jf. BBR (1.644 m²) og bygn. 9 jf. BBR (1.026 m²).

Ejendommens matrikel støder op til et større område, som i dag er udlagt til beboelser. Sælger har været i positiv dialog med Vordingborg Kommunen omkring nedrivning af de gamle erhvervsbygninger og opføre boliger, (evt. i en kombination af alment/privat). Kommunen har tilkendegivet en bebyggelsesprocent på 60 %, men afhænger af det konkrete projekt, og i 2-3 i en bebyggelse med varierende bygningshøjde. Et konkret projekt kræver nærmere dialog med Vordingborg kommunen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
9.750.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
516.900,-
Pris pr. m² kr.
1.200,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
64,-
Årlige driftsudgifter kr.
298.278,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-

Lokalet

Etage areal
8124 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15832 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Læsserampe
Omklædningsfaciliteter
Port
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere