SENEST SET
FAVORITTER

Bygaden 48, 4652 Hårlev

Blandet bolig og erhverv i Hårlev

1.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007286Type : Andre typer

Ejendommen kan enten købes tom for lejere eller med lejere i anneks og erhverv. 2 matrikler - samlet grundareal på 1.135 m².

Ejendommen er beliggende i Hårlev og udgør en blandet bolig- og erhvervsejendom. Erhvervsdelen udgør 194 m² og er for øjeblikket udlejet til en cykelbutik med en tidsbegrænset lejekontrakt. Erhvervsdelen er opdelt i en butik, et værksted og et showroom og strækker sig over både stueplan og 1. sal.

Boligdelen udgør 197 m² og er opdelt i to enheder. Den ene enhed er en nyistandsat lejlighed beliggende på 1. sal, mens den anden enhed er en lejlighed i et anneks, som dog er i mindre god stand. Ovenpå den istandsatte lejlighed er en 2. sal (se plantegning), hvor der er indrettet 2 værelser, som med fordel kan tilknyttes lejligheden.

Ejendommen sidder på et samlet grundareal på 1135 m², fordelt på to matrikelnumre. Ejendommens overordnede stand beskrives som „ok“, men det fremhæves, at boliglejligheden på 1. sal er nyistandsat, hvilket indikerer en højere standard for denne del af ejendommen.

Ejendommen kan overtages tom for lejere eller med lejere i anneks og erhverv

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
1.450.000,-
Pris pr. m² kr.
3.708,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
391 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1115 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere