SENEST SET
FAVORITTER

Algade 14, 4660 Store Heddinge

Konvertering til bolig – Fri lejefastsættelse

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007230Type : Andre typer

Over 1.000 m² inkl. tagetage - mulighed for konvertering til flere boliger. Optimal beliggenhed midt i byen.

Algade 14 i Store Heddinge er opført i 1857 med seneste tilbygning i 1984. Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i centrum af byen med nabo til flere forretninger, tæt på dagligvarebutikker, byggecenter, skoler, togstationen m.m. Ejendommen anvendes af sælger selv, men leveres tom ved overdragelse, klar til udvikling for køber.

På ejendommen er registreret 180 m² bolig samt erhvervsareal på 731 m², hvilket giver samlet areal på 911 m².
Der er gode muligheder for konvertering af større del af erhvervsarealet til bolig, herunder udnytte tagetagen. Se mere om fordeling af arealer under fakta siden i prospektet.

Boligenheden på 180 m² er i øjeblikket registreret som én bolig, men har tidligere været opdelt i to mindre enheder. Boligen har direkte adgang til en større terrasse, som man evt. kunne forlænge ved et givent udviklingsprojekt. Der er også en ekstra bolig i dårlig stand (fremgår ikke i BBR), hvilket betyder, at det potentielt er muligt at indrette tre boliger på første sal uden det store besvær.

Stueplan er indrettet som butik og lager af sælgers forretning ”Huset Bent Møller”. Facaden ud mod gaden er beklædt med klinker og store butiksvinduer samt et halvtag støttet med 2 søjler. Tilbygningen fra 1984 anvendes også af forretningen. Denne del af bygningen stikker ind i baggården, og kunne muligvis konverteres til bolig. Stuens gulv er beton, i dag beklædt med gulvtæppe.

Fælles for alle etagerne (foruden tagetagen) er højden fra gulv til loft, på ca. 3 m (stuen har nedsænket lofter). Der er to trappeopgange op til tagetagen, der derved kan gøre et muligt boligprojekt lettere at håndtere. Baggården har en fornuftig størrelse for oprettelse af parkeringspladser – det er desuden muligt at parkere langs gaden.

Den ældre hovedbygning fra 1857 har mange charmerende detaljer både ud og inde. Fx. de mange sprossede vinduer, karnappen ud mod gaden, stillebensplanket gulvet og de herskabelige valg i den store bolig, den store skibs lignende trappe (se foto) etc.

Jf. lokalplanen nr. 181 kan anvendelsesmuligheder være: centerformål, herunder boligformål, erhvervsformål, detailhandel, restaurant, café, overnatning, servicevirksomheder, forsamlingslokaler, uddannelsesinstitutioner, kursus- og konferencevirksomhed.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
5.483,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
911 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1023 m²

Faciliteter

Gulvtæppe
Parkeringsplads
Terrasse
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere