SENEST SET
FAVORITTER

Rengevej 11, 4660 Store Heddinge

Velholdt bolig- og erhvervsejendom med unik kombination af

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4390 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ML70101Type : Andre typer

Velholdt bolig- og erhvervsejendom med unik kombination af landlig charme og moderne bekvemmeligheder

I Renge finder du en charmerende ejendom, der kombinerer landlig idyl og moderne bekvemmeligheder. Ejendommen på en 2.810 m² grund omfatter et boligareal på 306 m² og et erhvervsareal på 955 m², ideel til både familiebolig og erhverv.
 
Boligdelen er blevet forbedret i 2021. Køkken-alrummet, ombygget fra en udestue, har nu et tidløst Designa køkken med moderne hårde hvidevarer. Nye klinkegulve med gulvvarme er lagt i stueetagen. Gangen og bryggerset har fået nye klinker, lofter med spotbelysning, skabe og et bruseafsnit.
 
Udendørs er der Eternittage på både hal og bolig, og facaden er renoveret. En luft/vand varmepumpe og nye invertere til solcelleanlægget sikrer energieffektivitet. Førstesalen har en vinkelstue hvor et Vordingborgkøkken står i centrum, to værelser og et badeværelse. En vestvendt balkon giver udsigt over markerne.
 
Erhvervsdelen på 955 m² består af tre store haller, kontorer og et frokostområde med tekøkken, toilet og bad. Området har tidligere været brugt til maskinværksted og tømrervirksomhed og er klar til nye erhvervseventyr. Denne ejendom tilbyder en unik kombination af livsstil og erhverv i landlige rammer, med ro og moderne faciliteter i skøn harmoni. Erhvervsdelen af ejendommen består af tre store haller med porte og med diverse anvendelsesmuligheder, kontorfaciliteter og et hyggeligt frokostområde med tekøkken, der alle tilfører en dimension af fleksibilitet og potentiale. Den overdækkede del af erhvervsarealet, tidligere brugt til maskinværksted og tømrervirksomhed, står klar til nye erhvervseventyr.
 
Denne ejendom udstråler essensen af livsstil og lederskab i landlige rammer, hvor den landlige ro fusionerer med hjemmets hjertevarme, og skaber en mavefornemmelse af noget unikt og ekstraordinært.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Pris pr. m² kr.
3.863,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.182,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-

Lokalet

Etage areal
1165 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2819 m²

Faciliteter

Balkon
Bad
Toilet
Hall
Tekøkken
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere