SENEST SET
FAVORITTER

Rengevej 11, 4660 Store Heddinge

Flot nyistandsat bolig- og erhvervsejendom i absolut

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4390 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ML70101Type : Andre typer

Flot nyistandsat bolig- og erhvervsejendom i absolut særklasse

I Renge, en charmerende landsby, hvor himlen strækker sig vidt og roen hersker, finder du denne imponerende ejendom. Nyistandsat bolig- og erhvervsejendom, som repræsenterer en unik kombination af landlig charme og moderne bekvemmeligheder, en perfekt blanding af livsstil og lederskab.  
 
På en 2.810 m2 stor grund åbner ejendommen op til et boligareal på 306 m2 og et erhvervsareal på 955 m2, hvilket tilbyder enestående muligheder for både familiebolig og erhvervsbrug.
 
Stueetagens boligareal er designet med fokus på åbenhed og lys, hvor et elegant, flot og strømlinet Designa køkken møder gulv-til-loft vinduer, der indrammer den maleriske udsigt. Denne etage tilbyder alt, hvad en moderne familie kunne ønske sig: en rummelig vinkelstue, tre komfortable værelser og et stilfuldt badeværelse.På første sal åbner hjemmet sig op med en overflod af lys og en rummelig følelse. Her finder man et stort rum, der elegant forener stue, spisestue og køkken i et åbent alrum, hvor et flot Vordingborgkøkken står i centrum. En vestvendt balkon tilbyder en unik udsigt over de nærliggende marker, mens to indbydende værelser fuldender denne del af boligen. Dens tidligere anvendelse som indbringende Airbnb-lejemål bekræfter ejendommens værdi som en attraktiv investering.
 
Erhvervsdelen af ejendommen består af tre store haller med porte og med diverse anvendelsesmuligheder, kontorfaciliteter og et hyggeligt frokostområde med tekøkken, der alle tilfører en dimension af fleksibilitet og potentiale. Den overdækkede del af erhvervsarealet, tidligere brugt til maskinværksted og tømrervirksomhed, står klar til nye erhvervseventyr.
 
Denne ejendom udstråler essensen af livsstil og lederskab i landlige rammer, hvor den landlige ro fusionerer med hjemmets hjertevarme, og skaber en mavefornemmelse af noget unikt og ekstraordinært.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Pris pr. m² kr.
3.863,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.737,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
36,-

Lokalet

Etage areal
1165 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2819 m²

Faciliteter

Balkon
Badeværelse
Hall
Tekøkken
Port
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere