SENEST SET
FAVORITTER

Juliesmindevej 29, 4180 Sorø

Produktion-/lagerejendom med administra.

4.475.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1117030Type : Lager & Produktion

Yderligere byggeret på 3.162 m² grund

Her er ejendommen, som tilfredsstiller den kræsne køber, med et meget lavt vedligeholdelsesbudget. Her er ikke sparet på detaljerne. Ejendommen er opført i røde sten, subsidiært velisoleret let facade med yderbeklædning i skifereternit og tagbelægning i teglsten. Vindskeder udført i hardieplank.

Udendørs er en stor del af grunden belagt med SF-sten, herunder parkeringsareal foran ejendommens flotte indgangsparti til kontorsektionen, dels bredt køreareal ned langs bygningen som fører til større udendørs oplagsplads med adgang til produktions- og lagerlokalerne via 4 x 5 m. Lindab port med autohejs. Strømmæssigt er ejendommen sikret med 125 AmP idet der er indlagt kabel til ejendommen med mulighed for udnyttelse op til 250 AmP.

Indvendigt er produktions- og lagerafsnittet opdelt i 2 sektioner henholdsvis 165 og 459 m² samt mulighed for oplag over kontor og mandskabsfaciliteterne bygget til at bære 450 kg. pr. m². De 2 arealer er adskilt med let skillevæg, der nemt kan fjernes. I stort set hele produktions- og lagerafsnittets længde er dette forsynet med mindre løftekran i kip. Stærk bærende epoxy malet gulv.

Indgangen fra parkeringspladsen foran kontorsektionen sker gennem kvadratisk funktionelt glasparti med videre adgang til lyst og venligt kontorlandskab med bagvedliggende mødelokaler. Herudover forefindes mindre aflukket lager som ved isætning af vindue kan omdannes til kontor.

På modsatte side forefindes flot kantine med diverse køkkenelementer, mandskabsfaciliteter til mænd og kvinder samt ejendommens teknik- og fyrrum med naturgasfyr.

En rigtig flot ejendom som bare skal ses og opleves, og som sælges til en pris langt under hvad en tilsvarende bygning på en lignende grund kunne opføres til.

Området ejendommen er beliggende i er i kommuneplanen udlagt som erhvervsområde, og skal anvendes til erhvervsformål for industri-, lager og værkstedsvirksomheder, herunder service- og forretningsvirksomhed med tilknytning til de pågældende virksomheder samt forretningsvirksomhed som efter byrådets skøn kan indpasses i området. Der henvises i øvrigt til Kommuneplanramme nr. Pe.E 1 og 2 samt Retningslinier 3.5.2.

For området er i øvrigt lokalplan nr. 7 gældende. Ejendommen er beliggende i delområde II a og b, hvortil henvises.

Ejendommen kan alternativt lejes med en 1-årig købsret. Kontakt Nordicals Sjælland P/S for nærmere oplysninger.

Forslag til anvendelse

Produktion
Lagerejendom
Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.475.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.100,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
26,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
881 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3162 m²

Faciliteter

Glasparti
Indgangsparti
Kantine
Kontorlandskab
Parkeringsareal
Teglsten
Port
+Mere

Teknik

Naturgasfyr

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK