SENEST SET
FAVORITTER

Holbergsvej 6, 4293 Dianalund

Blandet bolig-/erhvervsejd. i Dianalund

1.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47401243Type : Andre typer

Ejendom overtages ledig til købers disposition. Central beliggenhed.

• Blandet bolig/erhvervsejendom der overtages ledig til købers disposition beliggende centralt i Dianalund
• Bageri igennem 37 år
• Alternativ kan ekstra lokale inddrages så der opnås større forretningslokale til f.eks. kontor, detail, klinik, frisør og/eller udstilling til billeder eller lign.

Velholdt blandet bolig-/og erhvervsejendom med bageri gennem de sidste 37 år med central beliggenhed i Dianalund udbydes nu til salg.

Ejendommen overtages ledig og til fuld disposition til køber. Ønsker køber at overtage bagerforretningen, kan dette aftales nærmere, og inventar kan medfølge til en nærmere aftalt pris. Bageriet indeholder stadig al inventar men er ej længere i drift fra udgangen af 2022.

Bageriet har været byens eneste 'rigtige' bager og har gennem de seneste mange år, opbygget en stor kundekreds. Ejerne har nået et punkt i deres liv, hvor arbejdslivet ikke skal fyldes ud med arbejde og ønsker derfor at afhænde ejendommen.

I ejendommen kan andre erhverv også kombineres med boligen såsom f.eks. kontor, detail, klinik, frisør og/eller udstilling til billeder eller lign. Forretningslokalet kan udvides, således der er større område til at drive erhverv, da lokalet ved siden af kan inddrages.

Ejendommen fremstår pæn med pudsede facader, rødt tegltag og termovinduer.

Ejendommen indeholder i stueplan, forretningslokale, lokale der kan inddrages til eksisterende forretningslokale, køkken, bryggers, badeværelse og trappe til 1. sal samt bageri med ovne, køleskabe og frysere samt lager mm. 1. salen indeholder 3 værelser og stue samt toilet.

Til ejendommen er flisebelagt og indhegnet gårdsplads med adgang fra lukket vej og overdækket terrasse. Endvidere adgang til kælder med naturgasfyr og melsilo på gårdspladsen.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.300.000,-
Pris pr. m² kr.
3.939,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
330 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
581 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kælder
Tegltag
Terrasse
Gårdsplads
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fryser
Køleskab
Naturgasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere