SENEST SET
FAVORITTER

Kongsmarkvej 2, 4200 Slagelse

Velbeliggende ved velbesøgt badestrand

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1118137Type : Hotel & Restaurant

Ejendom med veldrevet populær restaurant

Kendt og velrenomeret restaurant beliggende ved Stillinge Strand, der ligger ved Storebæltskysten tæt på Slagelse, sælges komplet monteret, med velholdte bygninger, veludstyret køkken, indrettet restaurant og lige til at fortsætte driften i.

"Ristorante Casa Nostra" har gennem de seneste 23 år kræset for gæsterne ved den meget velbesøgte strand. Ejendommen ligger på hjørnegrund i områdets hyggelige "strandcentrum", hvor alle passerer til og fra området og med hovedstien til én af de bedste sandstrande i landet.

Med den store terrasse for udendørsservering, skabes et populært mødested for både spisende gæster eller blot for dem der skal have slukket tørsten. Den godt indrettede restaurantdel, indenfor i den hyggelige italienske "Taverna" giver plads for godt 60 siddende gæster, fordelt i to afdelinger. Den centrale del er indrettet med et både funktionelt og veludstyret køkken, der kan betjene selv ved en høj spidsbelastning.

Herudover er der pæne toiletfaciliteter, baglokaler med kontor og hvilerum, bade- og omklædningsfaciliteter. Grundarealet giver herudover plads til to-tre P-pladser, gode udhuse med plads for gasflasker, emballage, ekstra køle-/frost kapacitet m.v.

Tæt på ejendommen er der stor offentlig P-plads og i "strandcentrum" forefindes endvidere caféer, grill, restaurant, købmand, isbarer, campingplads, udlejningsbureau, ejendomsmæglere m.v., der samlet trækker mange besøgende fra et stort opland og fra mere end de ca. 5.000 sommerhuse i området der ligger ved Frølunde Fed, Næsby Strand, Kelstrup Strand, Kongsmark Strand, Stillinge Strand, Bildsø Strand og Drøsselbjerg Strand.

"Ristorante Casa Nostra" er, som navnet mere end antyder, en italiensk restaurant, med traditionelle pizza og pastaretter men også med flere andre autentiske retter inspireret af det italienske køkken. Menu og indretning er "tro" mod det italienske koncept og med såvel a'la carte og "take away", har det gennem årene givet en god forretning på stedet.

Forslag til anvendelse

Café
Take away
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Pris pr. m² kr.
12.821,-
Årlige driftsudgifter kr.
4.933,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
25,-

Lokalet

Etage areal
195 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
474 m²

Faciliteter

Bad
Omklædningsfaciliteter
P-plads
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere