SENEST SET
FAVORITTER

Højbjergvej 16, 4220 Korsør

Projektgrunde til boligbebyggelse

1.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1718095Type : Grunde

Ca. 5.000 m² tæt på Storebælt

4 parceller for bolig bebyggelse til salg, grundene sælges samlet, og køber har endvidere mulighed for at tilkøbe naboejendommen bebygget med udlejet helårshus.

Området, som ikke ligger specielt langt fra Storebælt, ses på tilhørende fotoserie, egner sig godt til at bygge åben lav bebyggelse til udlejning.

Korsør Station og indkøbsmuligheder ligger i gå eller cykel afstand.

Nybyggede lejeboliger med lavt energiforbrug er i høj kurs for tiden, og det ser ud til at forsætte, derfor er der god sandsynlighed for at finde lejere til nyopførte boliger på grunden.

Ifølge Kommuneplanramme 16.B6, er området udlagt til Boligområde og til åben-lav boligbebyggelse. Køber skal påregne, at der skal udarbejdes lokalplan i overensstemmelse med de bestemmelser, der fremgår af rammen. Lokalplan laves i samarbejde med Slagelse Kommune.

Bebyggelsesprocenten er 30 med max. bygningshøjde på 8,5 m i 1,5 etage. Min. udstykning er 700 m².

Moms:
Køber er gjort nøje opmærksom på, at ejendommen sælges som ubebygget areal og at købesummen bliver tillagt moms.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger giver ingen garanti for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grunden.

Køber kan herudover opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbunden undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.


Mulighed for tilkøb af naboejendom Højbjergvej 14, matr. nr. 12n Svenstrup By, Tårnborg, grund 724 m², bebygget 129 m² incl. udestue. Kloakforhold er nedsivningsanlæg og alment vandforsyning. Ejendommen er p.t. udlejet. Kontantpris kr. 1.000.000.

Økonomi

Pris i kr.
1.000.000,-
Pris pr. m² kr.
202,-
Årlige driftsudgifter kr.
4.879,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4946 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere