SENEST SET
FAVORITTER

Holbækvej 20, 4200 Slagelse

Projektejendom til boligbyggeri

5.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47400891Type : Grunde

Velbeliggende projektejendom til boligbyggeri

Projektejendom med optimal beliggenhed på hjørnegrund i Slagelse by.

Ejendommen består af 4 matrikler med samlet grundareal på 11.271 m2 Nuværende bebyggelse omfatter 119 m2 bolig og 288 m2 udlænger.

Ejendommen er beliggende i ét af Slagelse Kommune's fokusområder, kaldet 'Bakkevejskvarteret' i den nye kommuneplan, som forventes godkendt i slutningen af 2021. Området er udlagt til boligbyggeri, og der skal udarbejdes en ny lokalplan, som forventes at kunne indeholde de nødvendige tilladelser til boligbyggeri.

Ejendommen er beliggende i krydset Holbækvej og Ndr. Ringgade, som er henholdsvis indfaldsvej og omfartsvej i Slagelse by. Beliggenheden er optimal i et område under udvikling med mange igangværende og kommende boligprojekter.

En særdeles attraktiv investeringsmulighed til boligprojekter og med bedste beliggenhed i 'Bakkevejskvarteret', tættest på Slagelse midtby.

Beliggenhed:

Slagelse er en uddannelsesby i rivende udvikling. Der er et rigt udbud af videregående og erhvervsrettede uddannelsessteder. Proffessionshøjskolen Absalon bygger p.t. nyt på campusområde ved Slagelse Station ved siden af en stor afdeling af Syddansk Universitet.

Byen er en handelsby og rummer et stort udbud af detailforretninger med Vestsjællands Centret i bymidten som omdrejningspunkt. Hertil kommer et rigt udbud af cafeer og restauranter i bymidten.

Der er stor efterspørgsel efter boliger i Slagelse, og der er mange igangværende boligprojekter i, og omkring byen

Økonomi

Pris i kr.
5.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
119 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11271 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere