SENEST SET
FAVORITTER

Svenstrup Strandvej 3, 4220 Korsør

Feriecenter/udviklingsejendom

9.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1118374Type : Andre typer

Naturskønt. Med stiadgang til Storebælt

Få kilometer fra motorvej E20, og som den naturlige afgrænsning til Svenstrups populære bolig- og udviklingsområde, ligger Svenstrupgård Feriecenter i smukke, naturskønne omgivelser - tæt på skov og strand - en sjælden mulighed for at erhverve et spændende domicil og / eller driftsejendom.

Ejendommen er beliggende i landzone og har til dato efter nugældende plangrundlag kunne anvendes som feriecenter / vandrehjem, jf. i øvrigt anvendelsesaktiviteterne anført som muligheder i kommunens rammeplan L.R13.

Udover selve bygningsmassen er et større areal udlagt delvist som skov- og parklignende område, der er med til at give stedet sin særlige sjæl og charme.

Ejendommen består af den oprindelige gårds hovedhus indrettet til beboelse, samt separat længe indrettet til værelses- og lejlighedsudlejning med diverse fælles aktivitetsrum (køkken, toilet- og badefaciliteter mv.).

Herudover forefindes som en selvstændig bebyggelse det nuværende feriecenter, der er opført i nyere tid og derfor byder på flere moderne faciliteter en ejendom med denne anvendelsestype bør have. Særligt skal nævnes stort køkkenområde, der såfremt det genetableres fuldt ud vil kunne service evt. feriegæster udover at kunne muliggøre en cateringvirksomhed / mad ud af huset mm.

Der er bl.a. indrettet 18 værelser og 3 lejligheder, i gode størrelser og i præsentabel stand, herudover lejlighed på ca. 80 m². Hertil er der nogle gode fællesarealer til spisning, familiehygge mm. 1. salen indeholder 10 værelser, stueetagen indeholder 3 lejligheder og yderligere 5 værelser. 2 festsale.

En køber må forvente nogen istandsættelse af ejendommen i forbindelse med en fremtidig anvendelse af denne.

Sælger er, såfremt en køber måtte ønske det nuværende plangrundlag ændret, indstillet på at medvirke til ejendommens udvikling i samarbejde med køber og de aktuelle kommunale myndigheder.

Forslag til anvendelse

Feriecenter

Økonomi

Pris i kr.
9.000.000,-
Pris pr. m² kr.
3.106,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.587,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
19,-

Lokalet

Etage areal
2898 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
155246 m²

Faciliteter

Fællesareal
Toilet
Gård
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere