SENEST SET
FAVORITTER

Kalundborgvej 106A, 4200 Slagelse

Oplagt til flere generationer/ bofællesskab

3.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1117914Type : Andre typer

Havrebjerg Mølle - Landlig idyl få kilometer fra Slagelse

Langs Tude Å's kringlede forløb gennem det Vestsjællandske landskab, anlagdes i tidernes morgen en vandmølle på stedet som i dag kendes som Havrebjerg Mølle, som har været i samme families eje i 3 generationer.
Den nuværende hovedbygning er iht. BBR opført i 1917, fremtræder med eternittag, pudset og malet facade, subsidiært bindingsværk og har været vandmølle i en årrække, indtil denne blev taget ud af drift. De seneste ca. 50 år har ejendommen været hønseri. Fra stueplan er der udover administrationsafdeling, bl.a. med adgang til køkken og bad, også adgang til disponible rum, køkkenmulighed etc, som eks. kan indtænkes i forbindelse med arrangementer mm.
I tillæg hertil lager/opmagasinering, bryggers mv.

På 1. sal forefindes en god regulær lejlighed med åbent stue- og køkken miljø med adgang til de skønne øst og sydvestvendte terrasser. Effektiv fordelingsgang giver minimalt pladsspild og giver adgang til i alt 4 værelser samt nydeligt badeværelse.

Endvidere forefindes med adgang fra lagerdelen også areal i tagrummet- "herrestue" som kan indtænkes til diverse hyggelige aftener.

Udover hovedbygningen forefindes 2 lagerbygninger med pudsede facader og eternittag.
Bygningerne er sammenbygget med aflukket overdækket areal, således det har karakter af én samlet bygning, opdelt i "afdelinger", som muliggør flere forskellige anvendelser, hel eller delvist udlejning mv.

Arealerne er fortrinsvis opvarmede og med støbte og delvist malede gulve, såvel port og dobbeltdøre som sikrer gode adgangsforhold.

Bagerst på den store og velanlagte grund, forefindes en yderligere bolig som har status som villa. Hyggeligt og ugeneret beliggende med terrassemiljø mod åen.
Dette er med til at gøre ejendommen oplagt til eks. flere generationer der ønsker at bo tæt på hinanden, ligesom villaen kan tænkes udlejet eller anvendt som led i eks. botilbud eller lignende.
Yderlige stor længebygning med egen varmekilde, støbt gulv og god lofthøjde.
Bygningen er oplagt til lager/værksted og har eget toilet- og bad.

En sjældent udbudt ejendom med en unik blanding af hyggelige udearealer, plads til virksomheden samt bolig - alt sammen i skønne omgivelser og kun 5 kilometer fra Slagelse Centrum.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
3.950.000,-
Pris pr. m² kr.
1.885,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.584,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
17,-

Lokalet

Etage areal
2095 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10330 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Udearealer
Port
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere