SENEST SET
FAVORITTER

Kalundborgvej 83, 4200 Slagelse

Erhvervsejendom med stor synlighed

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1116802Type : Andre typer

 

Prammanns Bonnie Dyrecenter - i alt bebygget areal i stueplan 698 m2 samt tilhørende bolig på 1. salen i
sidebygningen på 122 m2, begge ledige for køber. Samlet etageareal inkl.. sekundære arealer 820 m2.

Multi anvendelig vinkelbygget ejendom, beliggende direkte ud til hovedindfaldsvej til Slagelse by, ca. 1½ km. fra bymidten. Ejendommen er opført i pudset og malet mur, med tagbelægninger i henholdsvis beton tagsten samt stål profilplader.

Der har hidtil fra ejendommen været drevet et dyrecenter, indrettet med stort butikslokale med flere indgange, samt flere store udstillingslokaler til den aktuelle anvendelse., overdækket areal med facade i stålgitter. Herudover forefindes i stueplan køkken, toilet, personalestue og omklædningsforhold, opgang til 1. sal m.v.

I sidebygningen forefindes nyere moderniseret 4-værelses lejlighed på 122 m2 indeholdende repos/fordelingsgang, hvidt spisekøkken med diverse hvidevarer, flot badeværelse, stor gedigen stue i hele bygningens bredde, samt 3 værelser.

Foran ejendommen mod Kalundborgvej forefindes stor parkeringsplads udlagt i stabilgrus. Hovedejendommen Kalundborgvej 83 er beliggende på matr. nr. 6 au, Holmstrup, Slagelse jorder med et grundareal på 1.483 m2.

Grunden på Triangelvej 7A på 1.182 m2, kan tilkøbes til en pris på kr. 995.000,- + moms. Grunden kan anvendes som havecenter, eller der er mulighed for en boligbebyggelse i et lukket villakvarter. Det understreges at der ikke er betalt tilslutningsafgifter samt at grunden overleveres til køber efter nærmere aftale.

En god mulighed for en køber til at drive sit erhverv i en spændende og synligt beliggende ejendom, med bolig lige ved siden af.

Forslag til anvendelse

Havecenter
Butikslokale
Bolig

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.050,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
41,-

Lokalet

Etage areal
749 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1483 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Spisekøkken
Omklædningsforhold
Parkeringsplads
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere