SENEST SET
FAVORITTER

Skjoldenæsvej 1, 4174 Jystrup Midtsj

Kontorfællesskab og kreativt værksted - 405 m2 i hyggelig la

3.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Ulrich Hjort Hansen
Telefon +45 5115 XX XX Se nummer
E-mail xx@landogbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 201837-3KopiType : Andre typer

Landsby med god vækst og højt uddannelsesniveau

Det tidligere mejeri i Jystrup, der i dag er en bygning med liv og energi - er indrettet til kontorhotel/kontorfællesskab samt kreativt værksted. Bygningen fremstår markant i bybilledet og alle i Jystrup kender den, hvor det er et sted som byens borgere har kunne samles/mødes/arbejde mv.
Mange borgere har fra tid til anden haft deres gang i bygningen, idet den har været anvendt for byens amatørteater forening Søholmscenen. I en 10 årig periode har den også være bolig og daginstitution og nu de sidste ca. 5-7 år kontorhotel.

Bygningen er en solid murstensbygning med natur skiffertag og facader fremtræder i gul-malede med hvide friser, gesems og vinduer - nogle vinduer er de originale jernvinduer i sort som giver bygningen historie og originalitet. Det hele står på en solid sokkel i tilhuggede sten (kampesten) som er i god stand. Der er indrettet kontorer, mødelokaler og fællesfacilieter i stueplan og på 1. sal, og i alt 24 pladser, samt et mere åbent værksted i stueplan. Værksted består af 6 kreative pladser - keramik, håndarbejde og kunstmaling.

Der er ca. 2005 investeret ca. 1,2 mio kr. og bl.a. skiftet vinduer og døre i stueplan, syd-gavl blev isoleret samt indrettet til boligformål og teatergruppe. 2010-2018 blev bolig indrettet til daginstitution og her investeres ca. 0,8 mio kroner på forbedringer, herunder trapper, ventillationsanlæg og isolering af 1. salen. Igen i 2018 investeres i etablering af kontorfællesskab, hvor der kommer toilet på 1. sal og toilet ved værksteder, en ny trappe, nye tagvinduer, ny hovedindgang med repos mod øst, centralvarmelanlæg med gasfyr m/flere nye radiatorer og gulv i værksted isoleres.

Der er tilpas have omkring 2 sider af bygningen med græsarealer, buske og mindre terrasser, hvor der kan placeres havemøbler når sæsonen byder til det - her kunne evt. laves overdækket terrasse og dermed en bedre udnyttelse af havens muligheder.
Nord for bygningen findes en p-plads til 3-4 biler med indkørsel fra Skjoldenæsvej som tilhører ejendommen.
Man har så vidt det har været muligt bevaret eksteriør fra den oprindelige bygning, som fra Kulturarvstyrelsen har fået bevaringsværdi 4. Bevaringsværdi har udelukkende med eksteriør at gøre og dermed kan der indrettes indvendigt efter behov.

Ejer har ikke brugt mange ressourcer på at markedsføre stedet som kontorfællesskab og værksted, og der er derfor fint mulighed for at optimere denne del af forretningen. En mulighed er også at omdanne bygningen til boliger, idet der altid har været stor søgning af borgere til Jystrup - både ejerboliger og lejeboliger, og omdannelse skal ske med forudgående godkendelse fra Ringsted Kommune, og vurderes at være en realistisk mulighed, som der også tidligere har været arbejdet med - der foreligger tegningsudkast.
Jystrup er inde i en stærk udvikling og mod vest og nord for byen opføres nye boliger - sidste er i gang med at færdiggøre første etape og der er så vidt vides yderligere planlagt 2 etaper - i alt ca. 80 boliger. Vest for byen er skudt et nyt villakvarter + etagebyggeri op de sidste 1-6 år og her er stadig få ledige byggegrunde.
Jystrup har ALT - egen skole, SFO, børnehave og vuggestue, sports- og idrætsforening, og et særdeles aktivt lokalområde, og så har man vedholdende holdt liv i den lokale Brugsforening som nu ser ud til at kunne fortsætte som en velfungerende dagligevarebutik med det forøgede indbyggertal i byen. Der er omkring den indre by i Jystrup og omkring kirken et særdeles hyggeligt landsbymiljø, og det har i mange mange år været et eftertragtet sted at bo.
Jystrup er en byzone-landsby, og omkring Jystrup findes noget af Danmarks smukkeste natur med skove, ådale, søer og meget meget mere.

Lejekontrakter:
De enkelte personer kan leje sig ind pr. måned for én eller flere pladser, og der er derfor særskilte lejekontrakter med 1 måneders opsigelse.
Pt. er der pr. juni 2023 udlejet 14 pladser ud af i alt 30.
Èn person står for rengøring af bygningen og får i modydelse 2 værkstedspladser.
Ring til Ulrich på 5115 0535 for yderligere information samt booking af fremvisning.

Land & Bolig ejendomsmægler formidler alle typer ejendomme på landet - store som små, boliger og erhverv, landbrugs-, heste-, natur- og jagtejendomme samt villaer på landet og i landsbyerne.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
3.250.000,-
Pris pr. m² kr.
8.025,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.918,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
217,-

Lokalet

Etage areal
405 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
905 m²

Faciliteter

Toilet
P-plads
Terrasse
Kontor

Teknik

Gasfyr
Radiatorer

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere