SENEST SET
FAVORITTER

Toldbodvej 62, 4581 Rørvig

Unik Perle i Rørvig

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11824150Type : Andre typer

Hidtil drevet som sommer-restaurant

Her er en helt særlig mulighed for at købe en velbeliggende ejendom, der fra start har været bygget til restaurant, og med bolig på 1. salen. Ejendommen er beliggende i 3. række fra fjorden, og med adgangsvej til Rørvigs hyggelige havn hvor der er færge til Hundested, og et skønt maritimt miljø, og endda med en lille bystrand.

Rørvig er om sommeren Odsherreds "Skagen" - og her er besøg af gæster fra både hele Danmark og hele verden - et skønt sted at feriere. Med de mange sommerhuse er der en konstant tilgang af nye gæster i området, udover selvfølgelig de fastboende, og de sommerhusejere der selv vælger at bruge deres sommerhuse.

Ejendommen her er med et stort flisebelagt terrasseanlæg med ca. 150 siddepladser ude, og inde råder restauranten over 70 siddepladser. Restauranten er med baranlæg med fadøl m.v., og industrikøkkenet er velindrettet og med gode funktionelle hvidevarer. Herudover personalerum, toiletter m.v.

Boligen på 1. salen er med 3 værelser, mindre kontor, badeværelse, stue og åben køkken med udgang til gangbro til stor udsigtsterrasse, der er opført oven på garageanlægget.

I forbindelse med terrasseanlægget er desuden en mindre bygning der kan anvendes separat til fx salg af is, grill-varer o.l. Herudover er der en bygning med garage, lager, kølerum m.v. I gården er opstillet separat fryser.

Restauranten har hidtil været drevet som ren sommer-forretning, så der er mulighed for at udvide åbningstid m.v., ligesom der naturligvis også er mulighed for at drive andet erhverv fra ejendommen, og endvidere også mulighed for at konvertere hele ejendommen til bolig.

Ejendommens stråtag skal forventes udskiftet indenfor en kortere årrække, ligesom ejendommen kan løftes en del ved yderligere modernisering m.v.

Kontakt medvirkende erhvervsmægler med spørgsmål, og for aftale om fremvisning m.v.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
14.353,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.120,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
158,-

Lokalet

Etage areal
348 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1186 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Stråtag
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fryser
Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere