SENEST SET
FAVORITTER

Odsherredvej 11, 4572 Nørre Asmindrup

Stor synlighed - og mange anvendelsesmuligheder

2.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 15823274Type : Andre typer

Blandet bolig og erhverv og hobbylandbrug m.v.

Ejendommen Viekærgaard er beliggende ud til Odsherredvej, som er hovedvejen til Nykøbing Sj. og Rørvig, og dermed synligt for trafik til de mange sommerhuse, samt for besøgende til de gode strande, Sommerland Sjælland m.v.

Derfor er ejendommen oplagt som domicil for flere typer virksomheder, der ønsker synlighed og nem tilgængelighed - det kunne fx være håndværksvirksomheder, liberale erhverv, men også oplagt som bo-/opholdssted, B&B, webshop med showroom m.v.

Ejendommen fremtræder pænt og velholdt, med god beboelse, der er udvidet med værelsesfløj, således at boligarealet samlet er 160 m². Der er således 6 gode værelser, stort spisekøkken, stue, badeværelse og gæstetoilet. Der er mulighed for yderligere at udnytte tagetagen. Dejlig ugeneret have i forbindelse med boligen, og her er bl.a. en skøn swimmingpool.

Mod vejen er der opført to sammenbyggede træbeklædte huse, der tidligere har været anvendt til gårdbutik, cafe m.v., og hvor der er et godkendt mindre industrikøkken.

Herudover nyere isoleret værksted med god 1. sal. I ladebygning er der 2 porte, og den er anvendelig til fx maskinhus, værksted o.l.,ligesom der er indrettet isoleret depot/opbevaring på indskudt dæk over værelser (der er bygget ind i ladebygningen). Herudover ældre længe, samt diverse udhuse, læskure m.v.

På den store grund kan der tænkes mange anvendelser, herunder også dyrehold. Men her er også masser af frugttræer, juletræer, shelterplads osv. - så igen mange muligheder.

Kontakt medvirkende erhvervsmægler for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

Forslag til anvendelse

Gårdbutik

Økonomi

Pris i kr.
2.350.000,-
Pris pr. m² kr.
4.288,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.030,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
55,-

Lokalet

Etage areal
548 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
30704 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Gæstetoilet
Spisekøkken
Swimmingpool
Port

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere