SENEST SET
FAVORITTER

Skolelodden 2, 4500 Nykøbing Sj

Blandet bolig og erhverv - Egebjerg

2.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11824107Type : Andre typer

 

Denne murstensvilla i Egebjerg er murerens egen villa, og dette ses tydeligt i, hvor særdeles velholdt og velbygget ejendommen er. Selve boligen har hele 354 etagemeter på tværs af tre etager, så familien kan se potentialet for sig.

Ejendommen består af 2 særskilte matrikler/grunde, hvor villaen med garage m.v. er den ene (nr. 2), mens der på grunden ved siden af (nr. 4) er en muret garage på 80 m2 samt en stålhal, og masser af oplags plads. Denne grund er anvendt erhvervsmæssigt, og kan fortsætte med enne anvendelse, men der er også mulighed for, at anvende grunden til at bygge
beboelsesejendom.

Denne ejendom er velegnet til mange formål, herunder forskellige håndværksvirksomheder, men også til dig der har behov for god plads til fx. opbevaring af båd, campingvogn eller veteranbiler m.v.

Den gedigne villa er bygget i 1978 og fremstår i flot stand ude som inde. Villaen har en facade udført med gule mursten, murede gavle og et ca. 5 år gammelt sort tag i betontagsten, og den murede garage foran huset har samme udseende.

Læg mærke til rummeligheden inden døre. Især i stueetagen er dette tydeligt, da I her får glæde af to stuer, et spisekøkken og et badeværelse. Køkkenet har et moderne udtryk med hvide elementer med stålfinish og hvidevarer i stål. Indretningen af køkkenet giver plads til at placere et spisebord i forlængelse af. Videre er de to stuer forbundet af franske døre, og vinduespartierne vender mod syd, så lysindfaldet er rigt.

Soveafsnittet på førstesalen har tre værelser og et badeværelse. Det største værelse giver parret rigelig plads til at indrette deres private base med mere end blot dobbeltsengen og garderobeskabet, og fra dette værelse er der udgang til en altan. Oven i det er der en anvendelig kælder med et værksted, et kontor, et bryggers, et badeværelse og andre disponible rum.

Den lukkede have giver jer et overskueligt græsareal at holde samt terrasser mod syd og vest, hvoraf den ene er overdækket.

Egebjerg er et hyggeligt lokalsamfund med mange sociale arrangementer og et godt sammenhold. Byen har alt, familien skal bruge i hverdagen, da der inden for bygrænsen er skole, børnehave, indkøb og dagplejetilbud.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
2.795.000,-
Pris pr. m² kr.
6.267,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.319,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
57,-

Lokalet

Etage areal
446 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1776 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Garage
Kælder
Spisekøkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere