SENEST SET
FAVORITTER

Stårupvej 44, 4500 Nykøbing Sj

Værksted, showroom og god bolig

2.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11824023Type : Andre typer

Autoværksted/forhandler, MC, knallert- og cykelforretning

Velbeliggende ejendom med stor synlighed, og mange anvendelsesmuligheder i den hyggelige landsby Stårup mellem Højby og Nykøbing Sj.

Denne ejendom er klar til køber for ibrugtagning og drift til enten eget brug eller udlejning. Sælger har selv boet i ejendommen i mange år, og har drevet en rigtig god forretning med bilsalg og autoværksted.

Erhvervsdelen udgør i alt 374m² som alt er i god stand, og selvfølgelig specielt velegnet til værksted indenfor auto, MC, knallerter m.v. - og hvorfor ikke en cykelforretning med værksted. Der kan tænkes mange andre anvendelser ind her - som fx tømrer-, murer-, entreprenør-, VVS-, havemaskiner, og meget mere - måske også lidt anderledes som fx taxi/bus m.m. - og her kunne også tænkes bo-/opholdssted ind med rigtigt gode faciliteter for unge, hvor de kan få arbejdet med mekanik og lignende. Opdelt i 2 særskilte værksteder med lift og god portadgang, olieudskiller m.v., og herudover en rigtig god udstilling/showroom, hvor der er etableret toilet/bad, ligesom der er toilet og frokoststue i f.m. det store værksted, der også har adgang til lager.

Ligeledes rigtig god udstilling og/eller parkering mod vejen, ligesom hele gårdspladsen er befæstet og med belægningssten.

Boligen er på velindrettede 153m² med bl.a. nyere gulve, køkken, vinduer m.v., indeholder entre, badeværelse, 2 værelser, stort åbent køkken/alrum, og en første sal med lækkert badeværelse, stue og soveværelse. Via overdækket terrasse ved indgangspartiet adgang til en lukket og ugeneret have. Herudover også overdækket terrasse i gården mod værkstedet. 2 kontorer der har været anvendt erhvervsmæssigt kan eventuelt inddrages som yderligere værelser eller stue til boligen.

Naboejendommen nr. 46 ejes af samme sælger, og er udlejet boligejendom. Kan købes med for kr. 750.000 (lejeindtægt kr. 81.600/år). Genbo-ejendommen nr. 29 er også en udlejet boligejendom, og kan ligeledes købes med for kr. 575.000 (lejeindtægt kr. 66.000/år). Så her kan erhverves 3 gode ejendomme for ca. kr. 3,5 mill.

For flere oplysninger og aftale om fremvisning kontakt medvirkende mægler.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Pris i kr.
2.195.000,-
Pris pr. m² kr.
4.165,-
Årlige driftsudgifter kr.
7.431,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
14,-

Lokalet

Etage areal
527 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1439 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Parkering
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere