SENEST SET
FAVORITTER

Høvevej 30B, 4540 Fårevejle

Bolig og værksted

845.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11824044Type : Andre typer

Autoværksted gennem mange år

Blandet bolig og erhvervsejendom beliggende direkte til Høvevej mellem Høve og Fårevejle, og med nem adgang og synlighed for forbipasserende.

Fra ejendommen har igennem generationer været drevet autoværksted, ligesom der også tidligere har været tankstation og flere andre tilsvarende funktioner.

Ejendommen er beliggende på en samlet 1716m² grund i landzone, og med adgang både fra Høvevej og fra Kroenborgvej. Mod Høvevej er der god befæstet forplads, der kan anvendes til udstilling, parkering m.v.

Det samlede bygningsareal er 452m² der er fordelt med 350m² erhverv/værksted og 102m² bolig.

Værkstedet er med 3 porte mod Høvevej og opdelt i et værksted med 2 porte, og et mindre med 1 port, og hvor der desuden er gennemkørsel til bagsiden af værkstedet via yderligere en port. Der er en 1-søjlet lift i det ene værksted. Desuden diverse depot/olierum m.v., samt tidligere butik/kontor.

Den private bolig byder på 102m². I det åbne køkken-alrum er der plads til både sofagruppe og spiseafdeling, og udgang til havens terrasse. Herudover 3 værelser, samt badeværelse, og desuden bryggers med oliefyr, og adgang til erhvervsdelen.

Ejendommen kan anvendes til mange former for erhverv, mest oplagt er naturligvis fortsættelse som autoværksted eller lignende fx. MC-, knallert- eller cykelværksted, men ligeledes anvendeligt til andre håndværk som fx. tømrer, murer, VVS o.l., der ønsker synlighed, lager, værksted og nem adgang.

Ejendommen udbydes i samarbejde med Nybolig Odsherred, der kan kontaktes for aftale om fremvisning og yderligere oplysninger.

Forslag til anvendelse

tankstation

Økonomi

Pris i kr.
845.000,-
Pris pr. m² kr.
1.869,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.291,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
29,-

Lokalet

Etage areal
452 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1716 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Parkering
Terrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Lift
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere