SENEST SET
FAVORITTER

Ordrupvej 51, 4540 Fårevejle

Cafeen i Ordrup

3.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 15823213Type : Andre typer

Hyggelig cafe tæt på strand og skov i Ordrup

Cafeen i Ordrup er en velindrettet og fuldt udstyret cafe, med tilhørende stort indbydende terrasseområde til udeservering.

Cafeen er beliggende i en virkelig velpasset og hyggelig ejendom, hvor det oprindelige hus er fra 1877 med stråtag, og som giver ejendommen den helt specielle stemning af et hyggeligt spisested.

Ejendommen er indrettet med stort lyst restaurantlokale med plads til 70 spisende gæster, og med tilhørende toiletter/garderobe, og et godt bar-område, hvor der også er mulighed for f.eks. is salg o.l.

Til restauranten hører industrikøkken opdelt i funktionelle afdelinger til tilberedning af koldt, varmt og grønt, ligesom der er gode lagerlokaler med køl, frys mv.

I ejendommen er der desuden indrettet en hyggelig lille bolig på 1. sal og en del af stueetagen.

Ude er der en virkelig stor terrasse med yderligere 65-70 siddepladser, og med udsigt til byens samlingspunkt omkring det skønne gadekær med hængepil og ænder.

Ordrup er en virkelig hyggelig lille landsby, hvor et stort sommerhusområde ligger lige op til, så her er selvfølgelig liv og glade dage om sommeren, og sommerhusgæsterne kommer også til området året rundt. Her
er strand, skov og masser af dejlig natur, og kun få kilometer til Fårevejle med yderligere indkøbsmuligheder, skoler, børnehave, offentlig transport m.v.

En spændende mulighed for den rigtige køber. Kontakt medvirkende erhvervsmægler for yderligere informationer, spørgsmål og aftale om fremvisning.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
3.295.000,-
Pris pr. m² kr.
7.455,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.735,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
70,-

Lokalet

Etage areal
442 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1882 m²

Faciliteter

Garderobe
Stråtag
Terrasse
Toiletter

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere