SENEST SET
FAVORITTER

Algade 14, 4500 Nykøbing Sj

Gågade ejendom med bolig/erhverv

2.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11823111Type : Andre typer

 

Her er en sjælden mulighed for at erhverve en af Nykøbing Sj. populære, gamle ejendomme der er centralt placeret midt på byens gågade, og som pt er tom til købers eget brug, eller udvikling til nyt projekt.

Ejendommen er oprindelig opført i 1870 og har flere senere om- og tilbygninger. Facaderne er murede og ejendommen er med bølgeeternittag. I forhusets gadeplan, er der indrettet butik på 68m², der indeholder stort butikslokale med gode facadevinduer, baglokale med thekøkken til møder og frokoststue o.l., samt mindre toilet, og udgang til lille baggård, hvorfra der er udgang, og yderlligere mulig adgang til baghus. Boligen i forhusets 1. og 2. sal har adgang fra entre i porten, og er indrettet med badeværelse, spisekøkken, stue, samt lys udestue med trappe ned til hyggelig have. På 2. salen er 2 værelser.

Ejendommens baghus er med diverse lagerlokaler, "bryggers", samt garage, og uudnyttet loftsrum. Adgang til bygningen sker via naboejendommens baggård/parkeringsplads.

Med placeringen midt i byen, kan ejendommen også give tanker i forhold til udvikling, som fx nedrivning og opførelse af ny bygning. Der vil være krav om detail i stueplan mod Algade, men ellers er der mulighed for at etablere flere boligenheder.

Kontakt medvirkende mægler for yderligere oplysninger, samt aftale om fremvisning.

Forslag til anvendelse

Bolig & erhverv

Økonomi

Pris i kr.
2.595.000,-
Pris pr. m² kr.
8.797,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.626,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
63,-

Lokalet

Etage areal
295 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
251 m²

Faciliteter

Badeværelse
Baggård
Garage
Toilet
Spisekøkken
Parkeringsplads
Thekøkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere