SENEST SET
FAVORITTER

Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle

Naturskønne Odsherred

12.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1116645Type : Andre typer

Dragsholm Golf Resort Designet mesterskabsbane sælges

Golfsvinget 1, Fårevejle er med sin gode beliggenhed i det naturskønne og kuperede terræn i Odsherred, få kilometer fra Nekselø bugt og umiddelbart som afgrænsning af Fårevejle by, en velanlagt ejendom, der med sin unikke og pragtfulde beliggenhed - og karakter, giver rum til afslapning og fordybelse i golfspillet i nærmest maleriske omgivelser.

Det udfordrende og moderne baneanlæg, er et af Sjællands større anlæg og byder på rige udfoldelsesmuligheder. Den gode kombination af træningsbaner, 9-hullersbaner samt en 18-huls mesterskabsbane, med søer og å-løb, er med til at fuldende det idylliske billede samt give spillet et spændende tvist. Her er således optimale rammer for dygtiggørelse og udfoldelse i spillet.

Hvad enten man som privatperson ønsker færdighedstræning,, man som virksomhed ønsker et arrangement i flotte rammer, eller man ønsker at lade det moderne, velfungerende klubhus med den tilhørende velrenommerede restaurant, der den seneste tid har vist en flot omsætningsfremgang, danne ramme om en festlig dag i venner og familiens nærhed, er her alle muligheder samlet på ét sted.
Klubhusbygningen fra 2004 er med til at fuldende indtrykket af et moderne og tidssvarende anlæg og er et naturligt samlingspunkt for anlæggets besøgende, der her i uformelle men stilfulde rammer, kan udveksle oplevelser såvel give gode råd og "Networke" i almindelighed.
Tillige forefindes "Golfshoppen" samt bad- og omklædningsfaciliteter, kontor m.v.

Der er gode vejforbindelser til bl.a. Nykøbing, Asnæs og Holbæk - og rute 21 kan nås på ca. 10 minutter, hvilket er med til at give anlægget et stort naturligt opland, i tillæg til at gæster, turister og besøgende langvejsfra har nem adgang til de mange gode faciliteter

Spændende leisure-ejendom med mange muligheder.
Ejendommen består af 2 matrikler og er udlagt til golfanlæg, i flotte omgivelser, med adskillige udfoldelsesmuligheder i nærheden, herunder vandreture i "Bjergene", en af vestsjællands bedste badestrande, frokost, middag el. overnatning på ikoniske Dragsholm Slot samt 20 min. kørsel fra Sommerland Sjælland.
På matriklen forefindes 3 bygninger.
Klubhusbygningen fra 2004 er stilfuldt opført i mursten med matsort sadeltag beklædt med vingetegl, opført på skrånende grund, således at der fra sydsiden er niveaufri adgang til reception, bad- og omklædningsfaciliteter, toiletter og golfshoppen og med opgang via trappe direkte til den velbesøgte restaurant Bothwell, hvorfra der er mulighed for at køle af og nyde udsigten på den nord-østvendte terrasse samt afholdelse af selskaber. Med indgang fra nordsiden entreres de faciliteter som i dette plan ligger i forlængelse af restaurationen, stort industrikøkken med alt nødvendigt grej til såvel den daglige drift som take-away, selskaber m.v. Herudover forefindes i dette plan, mødelokale, kontor og toiletter som med indgang fra nordsiden med fordel kan servicere de spillere som efter hul 9 på 18 hullers banen, har behov for toiletbesøg.

Restauranten er bortforpagtet til dygtig og initiativrig forpagter i en seriøst samarbejde med såvel klub som ejerskab.
Opvarmning via centralvarme fra fælles oliefyr, som også opvarmer dele af greenkeepergården.

Herudover forefindes yderligere 2 bygninger, beliggende umiddelbart i forbindelse med P-arealet, opført i betonelementer, med saddeltag med tagpap belægning. Bygningerne huser bl.a. større rum til golfbiler til udlejningen, greenkeeper funktion - og materiel hertil, rum med bagskabe udlejet til klubbens medlemmer, værksted- / maskinopbevaringsrum til de for banens drift nødvendige maskiner
Opvarmning via centralvarme fra oliefyr som udover værkstedsfaciliteterne ligeledes opvarme klubhusbygningen.
Golfresortet er som helhed veldisponeret, med en god logistik til formålet for golfanlæg. Til anlægget er knyttet en velfungerende golfklub i fuld drift. Om klubben henvises til dennes hjemmeside www.dragsholmgolfclub.dk
Resortet drives idag af en direktør, som i spidsen for pro'en, en chefgreenkeeper samt yderligere 2 greenkeepere ( hvoraf den ene ligeledes fungerer som mekaniker) og slutteligt en flexjobber, har en professionel stab for drift af anlæg og bygninger, hvor alt fremstår i velhopldt og velplejet stand.
Det p.t. værende driftsoverskud sikrer at der også fremadrettet vil kunne spilles golf på Dragsholm Golfresorts smukke anlæg.
Kontakt ejendomsmælger og valuar MDE, Ebbe Larsen på tlf. 23719095 el. e-mail ebl@nordicals.dk for yderligere oplysninger el. aftale om besigtigelse.

Forslag til anvendelse

Mekaniker

Økonomi

Pris i kr.
12.000.000,-
Pris pr. m² kr.
9.098,-
Årlige driftsudgifter kr.
384.004,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
291,-

Lokalet

Etage areal
1319 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
844763 m²

Faciliteter

Bad
Frokost
Mødelokale
Omklædningsfaciliteter
Reception
Saddeltag
Terrasse
Toiletter
Kontor

Teknik

Centralvarme
Køl
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere