SENEST SET
FAVORITTER

Tømrervænget 6, 4700 Næstved

Flot domicilejendom i Næstved

5.575.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301437Type : Kontor

Flot og rummelig domicil ejendom med meget stor synlighed til trafikeret indfaldsvej til Næstved

•Ejendommen kan meget nemt opdeles til flere lejere/ejere/brugere

•Gode parkerings- og tilkørselsforhold få min. fra Ring Øst og videre mod den kommende motorvej

•Flotte kontorer, mødelokaler, 'kantine' samt mandskabsrum/ personalefaciliteter

•God isoleret lagerejendom med porte i begge ender

•Stor og regulær grund, som er delvist indhegnet

Ejendommen er oprindeligt opført i 1977, og siden om- og tilbygget i bl.a. 1986. Ejendommen består af i alt 3 bygninger, som er beliggende på den store og regulære grund, som er delvist indhegnet. Grunden er delvist udlagt som græs mod Vordingborgvej, og med asfalteret areal imellem de 3 bygninger. Endvidere stor flisebelagt terrasse ved hovedbygningen.

Bygning 1 er „hovedbygningen“ som er en flot kontorejendom i 2 fulde plan, så man får i alt 646 m² flotte og veldisponerede kontorer i forskellige størrelser. Ydervæggene i stueplan er hvide mursten, og på 1. sal er materialevalget lysegrå ”hardyplank”. Taget er røde betontegl, og imellem etagerne er der på udhænget opsat sorte betontegl. Der er hvide termoruder i hele bygningen og på facaden ud mod Vordingborgvej er der etableret karnap med tilhørende altan.

Stueplan: Flisebelagt entré medtilhørende kontor. Trapperum med lysegråt tæppe. Der er 3 kontorer med plankegulve. I det ene kontor, er der en skydedør, som gør at man kan bruge den del af lokalet til møderum. Der er et mindre tekøkken i hvide elementer og med ternet vinylgulv. Yderligere et kontor med vinylgulv samt bryggers og et baderum med toilet, samt et større lokale som pt. benyttes til motionsrum.

1.sal: Stort åbent og kontorområde med integreret mødelokale i glas. Tæppebelagt fordelingsgang med ovenlysvinduer. Tekøkken med ternet vinylgulv centralt på 1.salen, og kan tilgås fra alle ender af bygningen.
Alle 5 kontorer har parketgulve og hovedparten er desuden med klimaanlæg. Der er et stort lokale som har været benyttet som frokoststue.

Bygning 2 er en mindre, isoleret samt opvarmet lagerejendom på 100 m², opført i hvide mursten og tagbelægning er med tagpap. Indersiden af væggene er gasbeton, og der er ovenlysvinduer samt støbt betongulv. Porten til lageret er ca. 2,8 m bred og ca. 3,2 m høj.

Bygning 3 er en regulær og isoleret lagerejendom på 389 m² opført i stålplader og med tagpap. Bygningen fremstår med porte i begge ender. Den bredeste port er ca. 4,5m bred og den smalleste ca. 3 m bred. Loftshøjden er på ca. 4,5 m. Ejendommen er pt. ét stort areal med 2 mindre indskudte „dæk“, det ene over et mindre værkførerkontor. Ejendommen vil nemt kunne opdeles i 2 lagerlokaler med hver sin port.

Ejendommen er forsynet med trådløst netværk, fra hovedbygningen.
Der er overdækket areal på begge sider af ejendommen velegnet til udvendigt oplag.

Ejendommen er beliggende i veludbygget ældre erhvervsområde i den sydlige del af Næstved, som sidste ejendom på stikvej op imod Vordingborgvej.

Området består af forskellige små og mellemstore virksomheder indenfor bl.a. mange forskellige håndværksfag, entreprenører, bilsalg, transport mv.

Fra ejendommen og området er der kort afstand til Ring Øst udenom Næstved mod hhv. motorvejen, Ringsted og Slagelse. Der er således gode til- og frakørselsmuligheder til området med både let og tung trafik. Det tager nu blot ca. 5 min at komme hele vejen udenom Næstved med tunge køretøjer. En tur der tidligere kunne tage op mod 15 – 20 min. Det har været medvirkende til at løfte dette område.

Stenstrup Erhvervsområde har udviklet sig mere i retning af let industri, håndværk samt lidt blandet erhverv.

Der gøres opmærksom på, at ejendommen købes som beset, samt at der på grunden henstår en del udvendigt oplag/materialer som køber selv skal bortskaffe.


Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
5.575.000,-
Pris pr. m² kr.
4.912,-
Årlige driftsudgifter kr.
163.237,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
144,-

Lokalet

Etage areal
1135 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8514 m²

Faciliteter

Altan
Baderum
Betongulv
Toilet
Kantine
Tekøkken
Motionsrum
Mødelokale
Parkering
Parketgulv
Plankegulv
Terrasse
Tæppe
Vinylgulv
Port
Kontor

Teknik

Klimaanlæg

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere