SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 4, 4700 Næstved

Erhvervslokale centralt i Næstved

1.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7210 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 902ER171Type : Hotel & Restaurant

Erhvervslokale med mange muligheder, beliggende yderst centralt i Næstved

Leder I efter nye lokaler til jeres erhverv eller restaurant? Så tag et kig nærmere på Østergade 4, der ligger meget centralt i Næstved. Her får I en beliggenhed tæt på gågaden overfor Sct. Mortens Kirke og Næstved Bio 1-5, hvilket giver jer en god placering til restaurant eller butik. Kom med indenfor og lad os se på mulighederne. Velkommen til.

I befinder jer i det hyggelige gågademiljø, hvor man i byen søger hen for at stille sulten eller lysten til shopping, så folk kommer med garanti til at opdage en ny restaurant eller butik i deres by. Der er også gode parkeringsforhold, og offentligt transport ved Næstved Station er blot fem minutters gang fra matriklen, så pendlerne bliver tilgodeset. Dertil skal det nævnes at ejendommen eventuelt kan ændres til flere boliglejligheder, hvis det er disse muligheder, I ser.

Lokalerne har været etableret som restaurant, hvorfor I blandt andet får et restaurationskøkken, som det står nu. Det primære lokale er opdelt i to vinkler, der giver mange indretnings- og anvendelsesmuligheder. En særlig gevinst her er de store vinduespartier fra gulv til loft, der sørger for et skønt lysindfald og et udsyn til bylivet udenfor, ligesom man fra gaden kan få et kig til hvad der venter dem indenfor. Dertil kommer et fint indgangsparti, der tager vel imod gæster eller handlende, og flere disponible rum til lager og opbevaring. Til sidst får I tre toiletter, der er fordelt i hver ende af ejendommen, så gæster og personale kan være for sig.

Lyder det spændende? Så ring allerede i dag, book en fremvisning og hør mere - vi står klar til at svare på jeres spørgsmål.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
1.750.000,-
Pris pr. m² kr.
9.777,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.180,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
241,-

Lokalet

Etage areal
179 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
331 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsforhold
Toiletter
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere