SENEST SET
FAVORITTER

Korsørvej 45, 4250 Fuglebjerg

Lager/kontor - mulighed for egen bolig

3.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 473019061Type : Andre typer

Skønt sted med plads til hele familien og egen virksomhed eller mulighed for at udleje de store nuværende er­hvervs­a­re­a­ler

• Et skønt sted med plads til hele familien og til egen virksomhed

• Grunden er på godt to hektar med plads til både terrasser mod flere verdenshjørner

• Boligarealet er i to plan med tre flotte højloftede stuer på stribe, der fremstår i den oprindelige stil

• Den ene erhvervsbygning indeholder gildesal med plads til 50-60 personer samt anretter køkken

• Den store hal er med både port og udenoms areal med plads til oplag og/eller parkering

Et skønt sted med plads til hele familien og til egen virksomhed med enten lettere eller tungere erhverv, ligesom der er mulighed for at udleje de store nuværende er­hvervs­a­re­a­ler, samt arealer til fremtidige udvidelser. En hånd­værks­me­ster kan få gavn af det hele. Boligarealet er i to plan med tre flotte højloftede stuer på stribe, der fremstår i den oprindelige stil med blandt andet stuk. Her er også et stort dejligt køkkenalrum og to badeværelser. Ovenpå er der masser af værelser i forskellige størrelser og med flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Opvarmningen af hovedhuset sker med pillefyr, samt supplerede stort solvarmeanlæg og der er mulighed for at etablere jordvarme og ekstra solfang.

Grunden er på godt to hektar med plads til både terrasser mod flere verdenshjørner og en stor plæne med gamle valnøddetræer, ligesom I får en charmerende ottekantet pavillon. Et stykke af grunden er udlagt til juletræer og pyntegrønt. Ek­stra­byg­nin­ger­ne er særdeles anvendelige. Der er en 50-60 personers gildesal med 2 toiletter og anretter køkken. Til den anden side er der isoleret værksted med mandskabsrum og toiletter. Og desuden en stor lade og fyrrum med pillefyr, ak­ku­mu­le­ring­s­tan­ken til solvarmen og plads til evt. varmepumpe.

Ejendommen ligger inden for byskiltet i Fuglebjerg, der er en by med 2.300 indbyggere. Byen ligger centralt på Sjælland mellem Næstved, Slagelse og Sorø. Der er skole i byen og glimrende ind­købs­mu­lig­he­der med flere supermarkeder. Byen er inde i en god udvikling med flere udstykninger og et stødt voksende indbyggerantal. I fritiden er der fine muligheder for at gå og cykle i den grønne natur, som omgiver byen.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
3.795.000,-
Pris pr. m² kr.
3.361,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1129 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20025 m²

Faciliteter

Parkering
Stuk
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Jordvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere