SENEST SET
FAVORITTER

Vesternæsvej 70, 4900 Nakskov

Albuen Campingplads

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 16520130Type : Andre typer

Fantastisk beliggenhed lige ved vandet

Campingpladsen Albuen Strand er beliggende smukt ved Langelandsbæltet og Nakskov Fjord. Campingpladsen ligger i læ bag de lollandske diger, og lige uden for døren går Albuen Tange syv km ud mellem fjord og bælt med ?Blå Flag?, børnevenlig badestrand og strandenge.
Helt perfekt til vandreture, badedage på stranden, windsurfing og lystfiskeri. Nakskov Fjord byder på en naturskøn lagune, hvor det stille, lave vand er perfekt for bl.a. kajak og kitesurfing. Her er også et rigt fugleliv. Danmarks længste digecykelsti, der går fra Nakskov til Rødby, går også lige forbi Albuen. Nakskov som er den nærmeste større by nås på ca. 15 min. kørsel. I Nakskov er der alle muligheder for indkøb og hygge på cafe.
Der er masser af oplevelsesmuligheder i nærområdet som f.eks.: Knuthenborg Safaripark, Lalandia, Middelaldercentret, Fuglesang Kunstmuseum, Dodekalitten, Krokodille Zoo osv.
Campingpladsen har tilladelse til 250 campingenheder, hvoraf de 50 enheder kan være i form af campinghytter. Pt har campingpladsen 11 campinghytter, der endvidere byder på udendørs swimmingpool, legeplads, petanquebaner og et stort område der er velegnet til større træf. Derudover er der en bygning med reception, mindre butik og kontor samt på 1. sal en bolig til eget brug. På ejendommen er der diverse andre bygninger til brug for campingpladsens brugere i form af toiletter, bade, køkken osv.

Forslag til anvendelse

Campingplads

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
59.113,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
170,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
348 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
99213 m²

Faciliteter

Bad
Reception
Swimmingpool
Toiletter
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK