SENEST SET
FAVORITTER

Bjerge Landevej 6, 4480 Store Fuglede

"TANKEN" I BJERGE ER TIL SALG

1.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7210 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 902ER188Type : Andre typer

PERFEKT BELIGGENHED MED STOR DAGLIG KUNDESTRØM

"TANKEN" I BJERGE ER TIL SALG - UD TIL KALUNDBORG/SLAGELSE LANDEVEJEN - PERFEKT MED STOR DAGLIG KUNDESTRØM

Her er der mulighed for at etablere en forretning med størst muligt blikfang ved rute 22 mellem Kalundborg og Slagelse, hvor der dagligt kører i tusindvis af biler. Grunden ligger helt ud til hovedvejen, så tilkørselsforholdene er virkelig gode. Der er store parkeringsarealer og "luft" omkring bygningerne.

Hidtil har der været drevet kiosk i forbindelse med tankanlæg ( sælges ikke med ), men tankanlægget giver en stor kundestrøm, som igen betyder mulighed for salg fra forretningen. Der kan etableres kiosk med tilhørende fastfood salg, smørrebrød, drikkevarer o.s.v. Der kan også etabelres en egentlig købmandsforretning med et godt og bredt udvalg. Alternativt kunne placeringen være attraktiv for en håndværksvirksomhed, som firmadomicil og til etablering af udstillingsareal. Bygningerne er pt. indrettet som følger: Stort butiksareal, hvor der evt. kan placeres et spiseområde, spillemaskiner eller andet, depotrum, teknikrum, kontor, kundetoilet, fryserum. Personaleområde med køkken/alrum og personaletoilet, lagerplads. Selve butiksområdet og de sekundære rum kan let ændres til et større eller mindre kundeområde. Der er en tilbygning med 3-4 lagerrum i forskellig størrelse. Parkeringsarealerne er med asfaltbelægning.

HAR DU BEHOV FOR STOR KUNDESTRØM OG BLIKFANG - SÅ RING TIL REALMÆGLERNE I JERSLEV FOR EN FREMVISNING PÅ TLF.NR 59 59 40 42 !!

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.595.000,-
Pris pr. m² kr.
5.519,-
Årlige driftsudgifter kr.
6.267,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
22,-

Lokalet

Etage areal
289 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1895 m²

Faciliteter

Depotrum
Fryserum
Kundetoilet
Lagerrum
Parkeringsareal
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere