SENEST SET
FAVORITTER

Blæsingevej 4, 4270 Høng

Mulighed for yderligere jord

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1518459Type : Andre typer

Attraktiv ejendom med stor beboelse og plads til erhverv

Denne ejendom er en alsidig kombination af beboelses- og erhvervslokaler og er smukt beliggende i et charmerende landsbymiljø tæt på både Høng og Slagelse. Ejendommen har også mulighed for at udvides med yderligere ca. 4,7 hektar jord, hvilket giver et stort potentiale.

Beboelsesdelen af ejendommen er rummelig og velindrettet med plads til både bolig og kontorlokaler. Der er mange værelser og større fællesrum, hvilket giver fleksibilitet i brugen af rummene. Dette gør ejendommen velegnet til både privatliv og erhvervsmæssig anvendelse.

Der er også selvstændige bygninger på ejendommen, der åbner op for mange anvendelsesmuligheder, herunder lagerfaciliteter, værksteder m.v.
Derudover stor udendørs oplagsplads i forbindelse hermed.

En af udlængerne er særlig flot renoveret og indeholder et stort "industrikøkken" med en tilhørende vinkælder, en rummelig spisesal/opholdsstue og egne toiletter. Dette gør det ideelt til arrangementer, kulinariske oplevelser, kursusarrangementer eller sociale begivenheder.

Ejendommens have er smukt anlagt og har en parklignende karakter, hvilket tilføjer yderligere charme og atmosfære til ejendommen.

Samlet set er denne kombinerede beboelses- og erhvervsejendom en unik mulighed for at eje en alsidig ejendom med et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder i en idyllisk beliggenhed nær Høng og Slagelse. Ejendommen tilbyder både komfortable beboelsesfaciliteter og funktionelle erhvervslokaler i en smukke og velplejede omgivelser.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
3.808,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.475,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
15,-

Lokalet

Etage areal
919 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11800 m²

Faciliteter

Fællesrum
Lagerfacilitet
Opholdsstue
Toiletter
Vinkælder

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere