SENEST SET
FAVORITTER

Teknikvej 10, 4532 Gislinge

Flot ejendom med stort værksted i god stationsby nær Holbæk

4.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600328KopiType : Andre typer

Erhvervsenheden er opvarmet og indrettet med høje, brede porte i begge ender. Ejendommen er fra 2004 med nyt gasfyr i 2023.

På en dejlig adresse i stationsbyen Gislinge – kun 12 kilometer vest for Holbæk – kan I nu overtage denne pragtfulde bolig- og erhvervsejendom, der både henvender sig til private og erhvervsfolk, som ønsker et stort, opvarmet lager- og værkstedsareal. Ejendommen er en blandet bolig og erhvervsejendom.

I den flotte bolig er der skruet godt op for lyset og rumfølelsen, og særligt køkkenalrummet fortjener ekstra opmærksomhed. Med den gavmilde plads og det skønne lysindfald fra syd fungerer denne afdeling som husets hjerte. Bemærk også den meget karakteristiske opholdsstue, der har en fænomenal loftshøjde på hele 4,70 meter. Husets tre værelser er gode og regulære, og både forældre- og børneafdelingen har eget brusebadeværelse.

Plads og udfoldelsesmuligheder kommer I heller ikke til at mangle udendørs, for grunden har et imponerede areal på hele 4.600 m². I tillæg til en dejlig have, en solvendt terrasse og en stor indkørsel med glimrende parkeringsmuligheder får I en flot udsigt til åbne marker, som omkranser ejendommen mod syd og øst.

Selvom beliggenheden føles næsten landlig og meget privat, har I kort afstand til alle byens faciliteter. Der er eksempelvis kun få hundrede meter til stationen, hvorfra I kan tage toget direkte til Holbæk, som kun ligger et enkelt stop herfra. Gislinge er desuden en aktiv by med et rigt foreningsliv og et trygt, veludbygget stisystem, der blandt fører direkte til skolen. Her er også en brugsforening og pasningsmuligheder for de yngste, mens motorvejen mod København kan nås på bare fem minutter.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.895.000,-
Pris pr. m² kr.
11.464,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
427 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4600 m²

Faciliteter

Opholdsstue
Parkeringsmulighed
Terrasse
Port
Lager

Teknik

Gasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere