SENEST SET
FAVORITTER

Roskildevej 333, 4390 Vipperød

Helt speciel ejendom med muligheder

5.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11823372Type : Andre typer

 

Stor ejendom beliggende med nemme adgangsforhold i Vipperød, og på en stor, flot anlagt grund med ugeneret
have, samt gode parkeringsforhold. I ejendommens grundareal på 4481m² indgår vejareal på 1633m², idet der fra ejendommen for år tilbage er udstykket 10 parcelhusgrunde.

Ejendommen fremtræder pænt vedligeholdt og har oprindeligt været erhvervsbygning som lagerhal m.v. til frugtplantage. Her er masser af plads med bebygget areal på 373m², 1. sal på 290m² og fuld kælder på 373m² - i alt etageareal på 1036m².

Ejerne har privat bolig på ejendommens 1. sal, der reelt er indrettet i 2 boliger der kan anvendes uafhængigt af hinanden. Den ene som en stor bolig på over 200m² + hems, og den anden på anslået 80-90m². Den store bolig er indrettet med gang, bryggers, stort spisekøkken (køkken/alrum), stor stue med brændeovn og vindeltrappe til hems, samt udgang til altan/terrasse, værelse/kontor, soveværelse med eget badeværelse, yderligere et badeværelse. Den lille bolig er indrettet med gang, køkken, stue, badeværelse, og soveværelse.

Stueetagen er BBR-mæssigt registreret som bolig - bortset fra 75m² erhverv. Reelt har stueetagen været indrettet til erhvervsmæssige formål som kontor, klinik, tegnestue o.l. Pt er udlejet ca. 30m² til fodklinik, der eventuelt kan frigøres for lejer i f.m. handel.

Kælderen er en høj, tør kælder med god loftshøjde, og indrettet som fx garage, værksted, samt diverse disponible rum. Der er gode adgangsforhold til garagen i kælderen via rampe.

Denne helt specielle ejendom er yderst velegnet til den store familie, flere generationer, dig med egen virksomhed, der kan kombineres med boligen, og desuden til fx. bo-/opholdssted/krisecenter o.l.

For yderligere oplysninger og aftale om fremvisning kontakt venligst medvirkende mægler.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
5.995.000,-
Pris pr. m² kr.
9.042,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.076,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
60,-

Lokalet

Etage areal
663 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4481 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Brændeovn
Garage
Kælder
Spisekøkken
Rampe
Parkeringsforhold
Terrasse
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere