SENEST SET
FAVORITTER

Blytækkervej 6, 4300 Holbæk

BUD ØNSKES! Mulighed for at bo og drive virksomhed

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302430Type : Andre typer

Lager / Kontor / Bolig med gode tilkørselsforhold. Projektmulighed (kræver lokalplan).

EDC præsenterer denne unikke erhvervsejendom beliggende i 4300 Holbæk. Ejendommen er ideelt placeret med nem adgang til motorvejene og tæt på bymidten. Med et grundareal på 2.992 m² og et bygningsareal på 771 m², er der rigelig plads til at udvikle og udvide dine erhvervsmæssige behov.

Ejendommen består af et velholdt hovedbygning bygget i 1980 med et boligareal på 295 m² og to separate erhvervsbygninger med et samlet areal på 476 m². Der er 4 rummelige lagre i den ene erhvervsbygning, der egner sig perfekt til enhver type forretning, lager eller produktion.

Hovedbygningen har et fantastisk boligareal, som kan bruges til kontor, mødefaciliteter eller endda konverteres til yderligere erhvervslokaler. Der er også tilknyttet parkeringspladser. Ejendommen er beliggende i byzone. Der er masser af projektmuligheder for potentiel køber, der ønsker at udvide eller ændre bygningerne for at imødekomme deres specifikke behov.

En mulighed for konvertering til bolig virker oplagt. Dog skal det nævnes, at enhver større ændring eller udvidelse kræver en lokalplan, og derfor skal dette undersøges først. Ejendommen ligger i et etableret boligområde, hvilket giver muligheder for at nærme sig potentielle kunder og være tæt på faciliteter som skoler, indkøbscentre og offentlig transport.

Beliggenheden bidrager også til at skabe en gunstig forretningsmiljø og potentielle synergier med nærliggende virksomheder.

Kort sagt, denne erhvervsejendom i Holbæk byder på gode muligheder for at udvikle dine forretningsaktiviteter, bo der samtidig eller konvertere ejendommen til lige netop dit behov.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
8.431,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
771 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2992 m²

Faciliteter

Mødefaciliteter
Parkeringsplads
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere