SENEST SET
FAVORITTER

Adelers Alle 215-217, 4532 Gislinge

Autoværksted med tilhørende bolig

3.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9270000193Type : Andre typer

 

Ejendommen beliggende på Adelers Alle 217 består af en 336 m² erhvervsejendom med 3 alu-porte opført i 1949 og ombygget i 1976. Ejendommen er pt. er indrettet til værksted med bl.a. udsugning og trykluft. Indenfor er der udover værkstedet et teknikrum, toilet, køkken og godt kontorlokale m.v. Grunden på 2.130 m² er foran ejendommen er udlagt med kørefast belægning, der anvendes til parkerings- og salgsområde for biler.

Adelers Alle 215 ligger bag erhvervsbygningerne. Huset fremstår udefra med en rød murstensfacade og har en carport tilknyttet til parkering af flere biler. Indenfor ses et pænt hjem med en stue og et køkken, tre disponible rum og et bryggers samt tre værelser og to badeværelser. Endelig er der også en udestue med god forbindelse til haven. Ejendommen er beliggende nær alt, I har brug for i dagligdagen såsom busforbindelser, daginstitution, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og Katrinedalskolen. Det hele nås til fods. Det gælder også Gislinge Station, hvorfra I kan tage med regionaltoget. Disponeringen af kvadratmeterne tilgodeser behovet for at samles. Køkkenet er pænt med hvide fronter opsat i en vinkelform, men det er stuen og udestuen, som ligger ved siden af, der imponerer. Her er plads til samværet, og lysindfaldet gør sig også bemærket. Husets tre værelser er velplacerede i et afsnit med de to badeværelser, der ligger side om side og giver familien ekstra gode vilkår for en ubesværet hverdag. Grunden ligger godt for solen, så I har solrige dage i vente i haven. Det meste af arealet er anlagt med græs, mens også træer og en terrasse ses.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
3.295.000,-
Pris pr. m² kr.
6.908,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.724,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
131,-

Lokalet

Etage areal
477 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2620 m²

Faciliteter

Toilet
Parkering
Terrasse
Port
Køkken

Teknik

Teknikrum
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere