SENEST SET
FAVORITTER

Åmosevej 80, 4440 Mørkøv

Aldeles unik og usammenlignelig bolig & erhvervsejendom

8.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600201Type : Andre typer

134 m² boligareal, 497 m² erhvervsareal og 77.485 m² grundareal. Komplet og kompromisløst totalrenoveret i 2008.

Åmosevej 80 er oprindeligt opført for mere end 100 år siden. Ejendommens idyl, charme og historie er bevaret, men derudover, er hver en centimeter gennemtænkt og renoveret over de seneste 17 år. Åmosevej 80 er om noget en ejendom, der skal opleves.

Ejendommens boligareal rummer 134 m², hvor kun ejendommens originale ydervægge står tilbage. Til boligenheden hører en stenterrasse og en stor og aflukket have. Ejendommen er kompromisløst renoveret med materialer i højeste kvalitet. Der er gulvvarme i hele boligenheden, som forsynes af ejendommens egne træer via et stort pillefyr. Ligeledes er ejendommen udstyret med et stort solcelleanlæg og sprinklere på grunden, som forsynes af ejendommens egen sø. Ejendommens energimærke hedder B, men kan ved udskiftning til varmepumpe løftes til A2010.

Ejendommens erhvervsarealer andrager 497 m² bestående af kontorer, værksted og lager. Hertil hører yderligere kvadratmeter i form af maskinhus, garage og udhus. Til lageret hører alle nødvendige faciliteter såsom toiletter, køkken, olieudskiller, porte mv. Der er installeret gulvvarme i størstedelen af erhvervsarealet. Der kan let indrettes en boligenhed mere i erhvervsdelen som det har været tilfældet for få år tilbage. Såvel som for boligenheden, er erhvervsdelen totalrenoveret, hvor det bl.a. kan nævnes, at alle fundamenter er understøbte, ydervægge isoleret med 200 mm. og meget mere.

Ejendommens grundareal sikrer masser plads til praktisk oplag, stor herlighedsværdi og ikke mindst et hav af muligheder. Grunden ligger godt gemt væk fra den offentlige vej. Robotplæneklippere passer de store grønne områder ved indkørsel til ejendommen. På ejendommens vestside udfolder en hel skov sig med egen sø og amfiteater. Det er en gåtur værd.

Alt i alt en unik ejendom, der bevarer historien og charmen, men unægtelig afslører tusindvis af arbejdstimer.

Forslag til anvendelse

Bolig & erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
8.250.000,-
Pris pr. m² kr.
13.074,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
631 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
77485 m²

Faciliteter

Garage
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Solcelleanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere