SENEST SET
FAVORITTER

Søgårdsvej 18, 4340 Tølløse

Bolig i to plan med toplækkert værksted

2.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302473Type : Andre typer

Perfekt ejendom til jer, der vil bo og arbejde fra samme adresse.

En perfekt ejendom til jer, der vil bo og arbejde fra samme adresse.
Værkstedet rummer 205 m², søjlefri og højloftet, som giver et særdeles rummeligt autoværksted, lager til en webbutik, eller måske et kreativt arbejdsmiljø for en billedkunstner? Der er plads til det hele.
Der er eget badeværelse til værkstedet og en god forplads uden for værkstedet, der er forbundet til boligen med direkte indgang via en entré. Værkstedet er isoleret, loftet er dækket med troldtekt, samt der er en varmepumpe til de kolde vintermåneder.
Boligen er i to plan, hvor stueetagen blev renoveret i 2020. Her får I et dejligt stort og lyst opholdsareal med stue og køkken i et åbent forløb. Her kan man rigtigt være sammen, også mens der laves mad i køkkendelen. Her er også badeværelse og et bryggers, der flyder sammen med entréen. Fra stuen er der udgang til en næsten ny terrasse, der blev anlagt i 2021. Ovenpå er der ikke blevet renoveret endnu. Her er masser af plads i de nuværende to store rum, ligesom ejendommens tredje badeværelse befinder sig her. I den sydvendte ende er der altan. I har mulighed for at modernisere etagen og indrette flere værelser.
Haven er etableret i 2021 med terrasse, ny plæne og ny beplantning. Grunden er også blevet indhegnet, så en hund kan løbe frit uden at forvilde sig udenfor matriklen. Haven er nem at holde og med dejlige steder at sidde og fine legemuligheder til både små og store, og I har naturligvis mulighed for at etablere bede.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.695.000,-
Pris pr. m² kr.
6.687,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
403 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1472 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Opholdsareal
Terrasse
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere