SENEST SET
FAVORITTER

Nykøbingvej 96, 4300 Holbæk

Veletableret og velbesøgt havecenter

6.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11821234Type : Andre typer

 

Beliggende i landlige omgivelser med facade til Nykøbingvej mellem Hagested og Audebo, tæt på Holbæk finder du virksomheden Audebo Havecenter. Virksomheden er drevet fra denne placering i mere end 31 år, og har et godt stort kundeunderlag - både fra de mange helårshuse i området, og fra de mange sommerhuse på Tuse Næs og i Odsherred. Virksomheden drives af Gunner Nielsen og Lars Nielsen, der nu ønsker at trappe ned i f.m. generationsskifte.

Ejendommen fremtræder pæn og vedligeholdt, og består af et 3-fløjet bygningssæt, hvor ældste bygning er opført i murede facader (lecasten), mens de to fløje er opført med facader i stålplader. Tagbelægning er ligeledes stålplader. Bygninger er isoleret med 100mm i både vægge og lofter, og der er naturgasopvarmning i hovedparten.

I det åbne rum mellem fløjene er der etableret en ca. 430m² glasoverdækning/drivhus.

Der er opsamling af tagvand i store tanke der anvendes til automatisk vandingsanlæg.

Inde er hallerne indrettet med lyst og venligt kundeområde med både ude- og indeplanter, reception, kontor og personalefaciliteter, og i de to fløje dels krukker og havefigurer, samt andre hus- og haveprodukter. Der er åben adgang mellem hallerne, dog således at der kan lukkes mere eller mindre af for del af arealerne. Ude er traditionel planteskole med haveplanter, træer og buske m.v. Der er store parkeringsarealer både foran og ved siden af bygningerne.

Der er tale om en veldrevet forretning, med stabilt stigende omsætning og overskud. Som andre havecentre/planteskoler har også Audebo Havecenter haft en voldsomt stigende omsætning i 2020 og 2021 som kan tilskrives Corona-epedimien. I beregningen af goodwill er der således taget højde for denne ekstraordinære situation.

Udover køb af ejendommen og goodwill, der omfatter bl.a. telefonnummer, hjemmesiden www.audebo-havecenter.dk, webshop og kundeklub, kan køber overtage varelager, samt butiksinventar efter nærmere aftale.

Kontakt medvirkende mægler for flere informationer, og aftale om besigtigelse m.v. Regnskaber kan udleveres efter nærmere aftale til seriøse køberemner.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
6.750.000,-
Pris pr. m² kr.
2.722,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.196,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
15,-

Lokalet

Etage areal
2480 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13722 m²

Faciliteter

Drivhus
Parkeringsareal
Reception
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere