SENEST SET
FAVORITTER

Lindevej 14, 4300 Holbæk

Enestående domicilejendom

7.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47400931Type : Andre typer

Enestående domicilejendom centralt i Holbæk – bolig & erhverv

Liebhaverejendom til bolig og liberalt erhverv/klinik mm

I 1900 vendte en dansk murermester hjem fra England og byggede denne imponerende bolig til sin familie. Man kan se, at han var inspireret af engelsk byggestil, og at han havde sans for at skabe en storslået og karakterfuld bygning. Den nuværende ejer har siden 2017 renoveret huset med nye vinduer, døre, badeværelser, gulve, køkken, havestue og mange nye teknologiske tilføjelser. Ejendommen er dermed fuldkommen opdateret, stilfuld og spændende bolig, der skal have nye ejere. Det flotte tegltag er af nyere dato og ejendommen fremstår indflytningsklar. Plads til en stor familie og eventuelt også liberalt erhverv lige midt i Holbæk ved gågaden, handelslivet og havnen.

Bolig: I det højloftede stueplan, med over 3 meter til loftet flere steder og med gulvvarme næsten over alt, kan I glæde jer til tre stuer en suite, som ligger herskabeligt med franske døre mellem sig, og med stuk, rosetter og høje træpaneler under vinduerne. På stueetagen er der også badeværelse og et stort køkken i moderne landstil med alle bekvemmeligheder og spiseplads. På første sal ligger der et elegant badeværelse med fliser i sildebensmønster og med vola-armaturer ligesom i stueetagens badeværelse. Desuden er her værelser og et par walk-in garderober. Loftet er udnyttet med to disponible rum og et vådrum. Kælderen er i boligkvalitet og har desuden en vinkælder med fugt og køl. Derudover findes et skab, hvor vasketøjet opsamles fra førstesalens og stueetagens vasketøjsskakt.

Fra kældergangen er der dør til en moderne havestue med en exceptionel høj herlighedsværdi og en lun atmosfære. Desuden anneks med udebruser og en særdeles smukt anlagt have med blandt andet plæne, bede, terrasse og et ikonisk valnøddetræ. Garagen er med el-port, ligesom alle yderdøre kan styres elektronisk og tidsindstilles. Gammelt og nyt indgår i en særdeles smuk og topfunktionel symbiose. Velkommen til en usædvanlig bolig i en livlig og spændende by i udvikling.

Erhverv: Der har tidligere været indrettet liberalt erhverv i ejendommen og dette vil enkelt kunne genetableres, hvorved der vil være en absolut præsentabel og attraktiv erhvervsadresse tæt på alt i HolbækForslag til anvendelse

Domicilejendom

Økonomi

Pris i kr.
7.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
301 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1355 m²

Faciliteter

Badeværelse
Spiseplads
Stuk
Tegltag
Terrasse
Vinkælder
Port
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere