SENEST SET
FAVORITTER

Store Grandløse 16, 4300 Holbæk

Erhverv med liebhaverbolig

6.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46 35 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11819264Type : Andre typer

Erhverv med liebhaverbolig - mange spændende muligheder

Grandløsegård er en malerisk 4-længet gård, som gennem tiden har gennemgået en omfattende renovering, og i dag står i en super stand. Her er plads til den store familie eller flere generationer, udlejning til privat eller erhverv, eget erhverv og hestehold ? Mulighederne er mangfoldige.
Ejendommen rummer 3,5 længer + en yderligere bygning, som alle anvendes i dag ? derfor står alle bygninger i fin stand. Den ene længe anvendes i dag til beboelse og er moderne og super hyggelig på samme tid, da man har kombineret den gammeldags stil med nyt og moderne. Her er blandt andet lavet loft til kip, som giver et fantastisk lysindfald og følelsen af at flere rum smelter sammen til et stort fælles område hvor der er plads til hele familien.
Fra boligen er der udgang til haven og terrassen mod syd ? og mod den lukkedes gårdsplads mod nord, hvorfra man kan komme til de andre bygninger på ejendommen. En større tidligere staldbygning er indrettet til festlokale med bar, køkken & toiletter og kig til fire af ejendommens syv hestebokse (- som kan ændres til parkering/værksted for 6 biler), men fungerer i dag som lagerbygning. Her er der god plads til et større værksted eller liberalt erhverv med 8-10 arbejdspladser.
En anden bygning rummer udover værksted, fyrrum og saddelrum, to selvstændige boliger med eget køkken og bad i super flotte materialer, som i dag er udlejet på opsigelige lejemål.
Den fjerde længe benyttes i dag som kontor med 1,5 plan og åben til kip, men kan også anvendes som bolig. En ekstra bygning rummer maskinrum, udbygget loftsrum samt tre ude-bokse. Desuden er der på ejendommen en oplyst ridebane, samt ca. 1 tønde land hestefolde, som er opdelt i 3 med udestald på 2 af dem.
Denne fantastiske ejendom byder på mange forskellige anvendelses muligheder for alle målgrupper. Om man drømmer om at anbringe flere familier eller generationer under samme tag kombineret med interessen for heste, drive sin virksomhed fra hjemmeadressen, eller bare vil udnytte udlejnings potentialet. Mulighederne er her i fuld udstrækning til stede.
Ejendommen ligger syd for Holbæk med kort afstand til motorvejen, således at transporttid til Roskilde/København er ca. 20/45 min.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lagerbygning
Bar
Liberalt erhverv
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
6.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.570,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
97,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
377 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18002 m²

Faciliteter

Bad
Fyrrum
Gård
Parkering
Toiletter
Køkken
Parkering
Bad
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK