SENEST SET
FAVORITTER

Lillevang 8, 4300 Holbæk

Stor bolig/erhvervsejendom

4.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 59 44 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 927-KV00457Type : Andre typer

Stor bolig/erhvervsejendom - nabo til Holbæk Fælled!

Er I på udkig efter et dejligt sted at bo i Holbæk, hvor I tilmed har mulighed for erhverv på hjemmeadressen? Så skal I vende blikket mod denne store bolig, hvor I også får en utrolig skøn udsigt til Holbæk Fælled, som findes lige ved siden af.

I overtager en stor ejendom med usædvanlig mange muligheder. Ejendommen er løbende istandsat og fremstår i særdeles god stand - eksempelvis nyt gasfyr fra 2016, mens de ydre facader blev malet i 2018, nyere tilbygning i køkken/alrummet samt et stor stålhal med varme fra 2002. Det er endvidere værd at fremhæve gulvvarmen i køkkenet, de to børneværelser, begge badeværelser og i bryggerset.

Indenfor får I fornøjelsen af et forrygende køkken-alrum, hvor der hersker en særdeles behagelig atmosfære takket være de flotte vinduespartier. HTH-køkkenet præsenterer sig velholdt med hvide fronter og en solid, sort bordplade, der fuldender faciliteterne. Familiens livretter serveres let ved middagsbordet i alrummet, mens de to sammenhængende stuer, der er beklædt med Trip Trap-trægulv, sørger for godt med plads til komfortable møbler. I får også to badeværelser, et oplagt forældreværelse med loft til kip, to rummelige børneværelser og et mindre værelse, der kan anvendes som kontor. Fra bryggerset kan I fortsætte gennem garagen til erhvervsdelen, som består af en billardstue, et køkken og en stue i åben forbindelse, et værelse, et badeværelse samt endnu en garage.

Udenfor venter der jer en dejlig have med tre solrige fliseterrasser, og på den nydelige græsplæne er der en hyggelig grillhytte med siddepladser. Til ejendommen hører desuden en kæmpe hal med blandt andet grav, plads til biler, håndværkervirksomheden etc.

Selvom boligen ligger i et erhvervsområde, er der fantastisk roligt med Fælleden som nabo. Hverdagen kommer til at glide let, da I inden for halvanden kilometer støder på både bus, indkøb, sportshal, pasningstilbud og Holbæk By Skole afd. Bjergmark. I har blot ti minutters cykeltur til Holbæk centrum.

Book en fremvisning og se de mange muligheder ved selvsyn!

Forslag til anvendelse

Skole
Sportshal
Bolig & erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
4.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
163.605,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
208,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
787 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7034 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Udsigt
Køkken
+Mere

Teknik

Gasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere