SENEST SET
FAVORITTER

Viborgvej 4, 4800 Nykøbing F

Kontor/Brugerejendom m. mange muligheder

4.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301128Type : Kontor

Centralt beliggende kontor/brugerejendom i attraktivt erhvervsområde i Nykøbing Falster

Rigtig pæn og velbeliggende kontorejendom, med stor synlighed ud til den trafikkerede indfaldsvej “Skovalleen“, i Nykøbing Falster. Ejendommen er opført i 1994 og fremstår i gule og røde mursten samt med eternittag. Ejendommen er opført i to fløje som er sammenbygget via glasarkade. Ejendommen er opført som kontorejendom og indeholder således kontorer i varierende størrelser lige fra enkeltmandskontor til storrumskontorer. Der er gode mødefaciliteter i ejendommen samt personalerum, toiletter, teknikrum, arkivrum samt mindre kælder. De to bygninger vil sagtens kunne adskilles til to lejemål, eller eks. anvendes som kombineret kontorfællesskab.

Ejendommens helt store aktiv er de gode udenomsarealer, meget centralt i Nykøbing Falster. Udenomsarealerne er anlagt med flisebelagt parkeringsplads samt græsareal. Der er tale om pæn stand overalt, såvel inde som ude. Der er gode muligheder for udvidelse på ejendommen, til eks. stålhaller til opbevaring/ lager eller lignende. Samtidig vil det være nemt at udføre god kørefast belægning på området omkring bygningen, til eks. lastbiler, trucks eller lignende, hvis der er behov for pladskrævende aktiviteter indenfor eks. transport eller logitisk.

Ejendommen er en oplagt domicil ejendom for køber/bruger der skal have længerevarende opgaver på Lolland/Falster, eks. i forbindelse med Femern byggeriet. Vedrørende eventuel udvidelse henvises der til den enhver tid gældende lokalplan.

Ejendommen er rigtig velbeliggende i det attraktive erhvervsområde i Nykøbing Falster. Der er meget stor synlighed fra den meget trafikerede indfaldsvej “Skovalleen“, hvor der dagligt er stor trafik. Erhvervsområdet er yderst velfungerende og har et bredt udbud af erhvervsdrivende indenfor bla. bilsalg, køkkensalg, byggemarked samt forskellige liberale erhverv.

Til ejendommen og området er der gode tilkørselsforhold, og man er nemt og hurtigt på motorvejen. Nykøbing Falster, Falsters største by, er en stemningsfuld by med en smuk beliggenhed ned til Guldborgsund. Byen har et tæt net af gågader med mange butikker og cafeer. Her finder du også Middelaldercentret, Guldborgsund Zoo og flere museer. Der er et bredt udvalg af overnatningssteder og restauranter i byen.

Danmarks største anlægsarbejde med den kommende Femern-forbindelsen er vedtaget og igangsættes 1. januar 2021. Når forbindelsen om en årrække står klar, vil det give et kæmpe løft til hele regionen og herunder Nykøbing Falster. Rejsetiden mod både København og mod Tyskland vil forkortes markant og det vil skabe gode muligheder for både erhvervsdrivende og private. Projektet vil skabe nye lokale arbejdspladser, både efter, men også i forbindelse med anlægsarbejdet.

Forslag til anvendelse

Enkeltmandskontor
Domicil
Kontorer
Kontor
Kontorfællesskab

Økonomi

Pris i kr.
4.900.000,-
Pris pr. m² kr.
5.889,-
Årlige driftsudgifter kr.
138.852,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
167,-

Lokalet

Etage areal
832 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6589 m²

Faciliteter

Arkivrum
Kælder
Mødefaciliteter
Parkeringsplads
Storrumskontor
Toiletter
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum
Net

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere