SENEST SET
FAVORITTER

Langgade 57-59, 4874 Gedser

BUDØNSKES- Hotel Gedser, Danmarks sydligste hotel

8.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 927-JJ01084Type : Hotel & Restaurant

BUDØNSKES- SKAL SÆLGES NU- Hotel Gedser, Danmarks sydligste hotel

Her er muligheder for at genskabe et skønt hotel eller Bed and Breakfast - selskabslokaler - teater/underholdning - Dinner Transportable m.v.

Hotellet omfatter 3 ejendomme, der sælges samlet.

Selve hotellet omfatter i stueplan 2 krostuer, den ene med billard samt restaurantlokaler i den "gode gamle stil" samt stor teatersal med scene og balkon. Herudover forefindes diverse tilhørende faciliteter til drift af hotellet, som diverse toiletter mv. Første sal er indrettet med 6 enkeltværelser med bad og 4 dobbeltværelser med adgang til 2 fælles bade samt 5 2-værelseslejligheder.

Herudover forefindes en bygning fra 1990 med 18 lejligheder med stue med thekøkken samt trappe til første sal, der indeholder værelse og badeværelse. Herudover er der indendørs swimmingpool med tilhørende sauna og brus, toiletter og omklædningsrum til både herrer og damer.

Endvidere en erhvervsejendom på 238 m² med en bolig på 40 m², der i dag alene anvendes til salg af genbrugsvarer. Denne ejendom indeholder udover butikslokalerne også et køkken mv.

Omring ejendommen er der mulighed for at skabe et skønt miljø med udendørsservering i ejendommens gårdmiljø. Der er gode parkeringsmuligheder på grunden samt i området

Ejendommen ligger ca. 500 m fra færgeterminalen i Gedser, ca. 3 km fra Gedesby Strand, ca. 50 m fra købmand og Marielyst Golfklub ligger ca. 16 km fra ejendommen. Den nærmeste større by er Nykøbing Falster, som ligger ca. 25 km fra ejendommen.

Det bemærkes, at ejendommen i dag kun er i delvis drift og en ny køber skal forvente "at smøge ærmerne op" for at få denne perle til at få sin glans igen.

Det bemærkes, at der er givet tilladelse til at indrette op til 29 lejligheder til seniorboliger.

Forslag til anvendelse

Bed and breakfast
Hotel

Økonomi

Pris i kr.
8.250.000,-
Pris pr. m² kr.
3.852,-
Årlige driftsudgifter kr.
216.827,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
101,-

Lokalet

Etage areal
2142 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4139 m²

Faciliteter

Balkon
Bad
Gårdmiljø
Omklædningsrum
Parkeringsmulighed
Sauna
Swimmingpool
Thekøkken
Toiletter
Billard
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere