SENEST SET
FAVORITTER

Dronningensgade 10B, 4800 Nykøbing F

Charmerende byejendom beliggende i hjertet af Nykøbing Falst

1.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 59 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11518006Type : Andre typer

2 erhvervsejerlejlgheder med mange anvendelsesmuligheder

I hjertet af centrum, udbydes denne rummelig og enestående byejendom - lige ved byens torv og gågade. Det er en charmende pæn ældre rødstensejendom bedre kendt som ''Huset'' med en unik facade.

Ejendommen har til dato været anvendt som erhvervsejendom med forskellig anvendelse, senest som værested drevet af Guldborgsund Kommune.

Ejendommen er opdelt i 2 erhvervsejerlejligheder med et areal på i alt 338 m². Den ene ejerlejlighed er beliggende i høj kælderplan og den anden ejerlejlighed i høj stueplan, hvor der er meget højt til loftet samt et uudnyttet tagetage på 149 m² jf. BBR.

Ved indgang i ejendommen, bydes I velkommen at den flotte indgangstrappe, som giver adgang til kælder- og stueplan. Forneden af trappen forefindes to toiletter i entreen. Fire kontorer/opholdsrum, køkken og yderligere toiletfaciliteter i kælderplan. Hele kælderetagen fremtræder meget lys og indbydende, grundet det gode lysindfald fra vinduerne i gadeplan, således det ikke føles som en kælder. Kælderplan udgør 169 m² jf. BBR.

Stueplanen ligger nogle trin over gadeplan. Her vil I her blive mødt af et imponerende stort lokale/sal med meget højt til loftet og trægulv. Store vinduer mod gaden samt udgangsvej via dør i siden. Lokalets størrelse og åbne indretning, gør at det kan anvendes til mange formål, f.eks. fester, møder, foredrag, åbent kontorlandskab mv. Stueplan udgør 169 m² jf. BBR.

Tagetagen foreligger uudnyttet og indeholder jf. BBR 149 m² i et stort rum, som hører til ejerlejligheden beliggende i stueplan. Tagetagen har desuden direkte udsigt til Dronningensgade.

Ejendommen kan fremtidigt anvendes til mange erhvervsformål, men kan også være et oplagt emne med potentiale som ombygning til boligformål - en dejlig byejendom tæt på centrum, torvet m.v.

Det kan også være en kombination af bolig og erhvervsejendom, idet der sagtens kan drives erhverv fra den høje kælder og bolig i de resterende arealer.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Forslag til anvendelse

Bolig- og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
1.300.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.713,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
117,-

Lokalet

Etage areal
338 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
201 m²

Faciliteter

Kontorlandskab
Kælder
Opholdsrum
Toiletter
Udsigt
Køkken
+Mere

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere