SENEST SET
FAVORITTER

Bråbyvej 1, 4690 Haslev

Velegnet til boligprojekt - 50% byggeret

9.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301071Type : Grunde

Centralt beliggende grund - velegnet til boligprojekt - byggeret 4.136 m² bolig

På denne virkelig attraktive og centralt beliggende grund, er der nu mulighed for at opføre et fantastisk spændende boligprojekt, f.eks. særligt rettet mod senior-markedet. Der foreligger konkret arkitekttegnet boligprojekt, hvor der kan opføres ialt 31 rækkehuse i 2 plan.

Demografien i Haslev og opland viser bl.a. et større og større behov for seniorvenlige boliger. Der er således en stor befolkningsgruppe som snart skal udskifte en måske stor villa med noget mere overkommeligt i størrelse og vedligeholdelse, eller hvor man ønsker at flytte fra landet og ind i selve Haslev By. Placeringen af netop denne grund er derfor særdeles attraktiv og aktuel, da der er tale om en meget central beliggenhed, kombineret med en placering i et rigtig hyggeligt og allerede udbygget villakvarter.

På grunden ligger idag fortsat bygningerne som siden opførelsesårene har huset Haslev Møbelsnedkeri, som idag har flyttet produktionen til anden lokation. De eksisterende bygninger rummer dels pæn administrations del med forskellige kontorer samt stort lager/produktions område. De eksisterende bygninger og grunden er integreret i eksisterende boligkvarter, og der er meget kort afstand til både centrum og stationen.
Haslev Bymidte rummer mange forskellige detailbutikker, cafeer, restauranter, og så er Haslev generelt kendt for at huse mange forskellige uddannelsessteder.

Den givne lokalplan 'Boligområde på Bråbyvej i Haslev' foreskriver bl.a.: Opførelse af tæt/lav byggeri som rækkehuse i op til 2 plan, bebyggelsesprocent på 50%, materialevalg skal flugte med kvarterets udtryk - vi henviser til lokalplanen.


I bil er der kort afstand til motorvejen med god forbindelse ind mod København, som nås på ca 45 min. Køge, med rigtige gode s-togforbindelser, nås på ca. 10 min. kørsel og herfra er der ca. 35 min. transport mod København, med 10 min. drift i begge retninger.

Med Femern byggeriets opstart i 2021 er hele Sydsjælland samt Lolland/Falster i en ganske unik situation, idet Danmarkshistoriens dyreste byggeri for altid vil transformere denne del af Danmark. Vi forudser, at hele regionen vil få en positiv afsmitning af projektet i form af øget tilflytning af såvel virksomheder som privatpersoner Vi forventer, at den 'positive bølge' vil nå op til Køge, Ringsted, og Roskilde, og dermed også omfatte Haslev.

Haslev er med 11.800 indbyggere Faxe kommunes største by. Byen har et veludviklet handelsmiljø, hvor Jernbanegade udgør det primære handelsstrøg. Her findes et bredt udvalg af caféer, lokale specialbutikker og velkendte detailkæder. Jernbanegade ligger ca. 5 min. væk fra Bråbyvej.

Haslev er en by i god vækst, og fremskrivninger på befolkningstallet viser positiv udvikling for tilflyttere - og her nyder Haslev især stor gavn af beliggenheden tæt ved netop motorvejen, egen togstation samt gode uddannelsesinstitutioner, efterskoler mv.

Haslevs opland er karakteriseret ved flot natur og grønne skove ved bl.a. Bregentved og Gisselfeldt godser.

Økonomi

Pris i kr.
9.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
4270 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8272 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

Teknik

Fax

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere