SENEST SET
FAVORITTER

Ny Ulsevej 17, 4690 Haslev

UDLEJNINGSEJENDOM "SLEEP IN MED GOD DRIFT/OVERSKUD

11.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5663 XX XX Se nummer
E-mail xx@aferhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: A23005BType : Andre typer

FANTASTISK BELIGGENHED - UDLEJNINGSEJENDOM "SLEEP IN" MED GOD DRIFT/OVERSKUD

FLOT OG VELHOLDT EJENDOM
14 SELVSTÆNDIGE BOLIGER MED BAD
FANTASTISK BELIGGENHED MED UDSIGT OVER SØEN


EKSTRAORDINÆR, RENOVERET UDLEJNINGSEJENDOM M/DEN SMUKKESTE BELIGGENHED OG MULIGHED FOR "SLEEP IN" OVERNATNING, OPHOLDSSSTED OG RESTAURANT M.M.

Ejendommens navn er "Det Gamle Apothek" stedet har engang for længe siden fungeret som apotek, men i dag er det en ejendom flot renoveret med respekt for den historiske charme, der præsenterer sig på adressen. Beliggenheden er naturskøn og omgivelserne fantastiske med flot udsigt til søen. Når vi lander på Ny Ulsevej 17 og en yderst spændende udlejningsejendom med mulighed for andre erhverv som restaurant, privat udlejning, bed and breakfast eller værested.

Hovedbygningens flotte istandsættelse omfatter bl.a. nyt tag og inventar, og ejendommen står så flot som nogensinde med den nye hvide, symmetriske facade. Man ankommer via en lang indkørsel, hvor der er nyanlagt p-plads. På gårdspladsen er der også mulighed for at parkere helt op til ejendommens indgang. Den hyggelige og flotte have er stor, men let overkommelig i forhold til havearbejde og hvorfra gæsterne kan nyde udsigten over åbne marker og områdets søer. Her er tilmed en hyggelig, lille pavillon, som kan benyttes til mindre sammenkomster eller til hyggelige grill aftener. I hovedbygningen mødes man af en flot flisebelagt hall med trapper til 1.salen og adgang til etagens store gilde/spisesal, hvis store, sprossede vinduespartier vender mod solnedgangen over Sø Torup. Gulvene er lagt i sildebensmønster, og lokalet er dekoreret på herskabelig vis.

Stemningen går igen i den mindre gildesal, der har en super beliggenhed med lysindfald fra flere verdenshjørner og direkte udgang til en stor balkon med den flotteste udsigt over søen. Etagen byder desuden på industrikøkken, grovkøkken, rum med tunnelopvasker, kontor, garderobe, tjenergang og 2 toiletter.

På 1.salen findes 4 separate ferielejligheder, som alle tilgås fra den centralt beliggende repos. Alle 4 lejligheder har eget køkken, bad og værelse, mens den ene har et ekstra værelse til f.eks. små børn.

Der er endvidere en kælder med flere, disponible rum.

I ejendommens gamle istandsatte staldbygning er der indrettet "sleep in" uden forplejning. Her er ti værelser fordelt over stueplan og 1.sal, som alle har eget bad, og der er desuden et godt køkken, som binder husets 2 afdelinger sammen.

Engang fungerede Ny Ulsevej 17 som apotek tilknyttet godserne Gisselfeld og Bregentved, som begge ligger i kort afstand fra ejendommen, ligesom det også gør sig gældende for en bred vifte af spændende seværdigheder. Gæster kan således forlyste sig i Camp Adventure Skovtårnet, BonBon-Land og Rønnede Golfklub, som alt sammen kan nås efter en kort køretur. Hyggelige Haslev ligger bare 5 kilometer fra ejendommen, mens der er 25 minutter til Næstved og Køge samt lige under en time til København. Indkøb kan nemt foretages i Rønnede eller Haslev. En sjælden ejendom, der skal opleves - Kontakt os for en personlig fremvisning på 40 25 44 80.

Forslag til anvendelse

Bed and breakfast

Økonomi

Pris i kr.
11.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
1.955.111,-
Pris pr. m² kr.
16.129,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
2.742,-
Årlige driftsudgifter kr.
204.722,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
287,-

Lokalet

Etage areal
713 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8342 m²

Faciliteter

Balkon
Bad
Garderobe
Hall
Kælder
P-plads
Toiletter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere