SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 6, 7100 Vejle

BELIGGENDE PÅ BEDSTE STRØG I VEJLE

11.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8617 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90503213BType : Hotel & Restaurant

FLOTTE RAMMER SIGNALERER KVALITET TIL RESTAURANT, CAFÉ ELLER ...

Denne arkitektonisk flotte ejendom har gennem mange år været anvendt til forskellige former for restaurationsvirksomhed. Siden 1999 er den blevet drevet i asiatisk stil af den samme familie, der nu ønsker at sælge ejendommen.

Der er tale om en særdeles unik beliggenhed. Indgangen til restauranten er fra Søndergade 6. Fra Fjellegade 5 er der indgang til den tilhørende bolig beliggende på 1. og 2. sal. Denne indgang benyttes også af vareleverandører, og indgangspartiet bliver således ikke skæmmet af varetilførsel, men vil udelukkende blive anvendt af kunder.

Restaurationen fremstår udsmykket i flot asiatisk stil og har været drevet med buffet og selskabslokaler. Den nuværende indretning, herunder med køkken- og udsugningsfaciliteter kan overtages. Der er mulighed for at etablere mange siddepladser, ligesom den lukkede gårdhave rummer mange muligheder.

Ejendommen rummer i alt 427 m² inkl. et lejet areal på 45 m², der ikke er en del af matriklen. Såfremt køber ønsker en anvendelsesændring i forhold til restaurationsvirksomhed for det lejede areal, kræver dette accept af udlejeren.
Arealerne er fordelt på 3 etager, hvilket giver mange spændende indretningsmuligheder. Restaurationen i stueplan inkl. køkken, opvask, toiletter og depot udgør ca. 197 m². Førstesalen er på 74 m² og rummer restauration samt anretter- og opvaskekøkken. På 2. sal er der 59 m², der anvendes til kontor- og personalefaciliteter. Med andre ord - 3 etager med mange indretningsmuligheder.
I Fjellegade 5 er der en bolig i 2 plan på 53 m² inkl. 13 m² hems.

Vejle har en god og attraktiv cityforening, der er med til at tiltrække mange kunder til byen. Byen har været indehaver af titler som "Danmarks bedste Handelsby" i både 2014-2016 og 2018-2020, "Danmarks mest servicemindede handelsby" i 2016 og som "Danmarks flotteste handelsby" i 2020.
I Søndergade finder du alt, hvad hjertet begærer. Her er en god blanding af landsdækkende kædebutikker, lokale specialbutikker og hyggelige caféer. Elsker du at handle i et center, så ligger "Bryggen" tæt på.
Der er gode parkeringsmuligheder ved gågadenettet.

Kontakt ejendomsmægler & valuar, MDE Gunnar Broholm for yderligere oplysninger eller en fremvisning af ejendommen.

Forslag til anvendelse

Café
Restauration

Økonomi

Pris i kr.
11.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
750.000,-
Pris pr. m² kr.
30.026,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
1.958,-
Årlige driftsudgifter kr.
121.156,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
316,-

Lokalet

Etage areal
383 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
195 m²

Faciliteter

Depot
Gårdhave
Parkeringsmulighed
Toiletter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere