SENEST SET
FAVORITTER

Billundvej 2, 7182 Bredsten

Ejendom til udvikling af tæt-lav små-parceller

10.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7572 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 903-0034BType : Andre typer

 

Ejendom til udvikling af tæt-lav små-parceller mv. i trekantsområdet, med kort afstand til Billund og Vejle.~

Der er løbende udstykket i området omkring ejendommen, samt i modsatte ende af byen. Ny Nørup er kommet "tættere" på Billund og Vejle efter der for år tilbage er lavet til og frakørsel til motortrafikvejen mod Billund Airport og Lego.

Byen byder på Naturbørnehave, Dagligvareindkøb, Idrætshal, boldbaner og skole. Kendt er også Nørup Mejeri, Danepork, Engelsholm Slot & Nørup Sognegård. Firehøje IF er en sotr idrætsforening der trækker fra oplandet.

Skolen går til 9. klassetrin på Firehøjeskolen der trækker elever fra de omkringliggende landsbyer. Udover Danepork der sidste år omsat for over 1 mia. kr. ligger i området store virksomheder som Lego og Siemens, generelt har man inden for 1 times kørsel ca. 500.000 arbejdspladser.

Ejendommen byder på ældre stuehus, samt en rækker erhvervs/driftsbygninger anvendt til planteskole, i alt en bygningsmasse på knap 1400kvm. Her kunne være mulighed for andre virksomheder såsom murer, eller tømrerforretning, men en løsning hvor sælger bliver i en årrække kan også komme på tale. Anbefalelsesværdigt vil være at få lavet lokalplan for området med selve bygningsmassen på i samme omgang som den resterende ejendom for optimal udnyttelse af grunden.

Tegnet ind på helhedsplanen for området ses 50 byggegrunde på jorden bag planteskolen.

Eventuel mulighed for tilkøb af mindre jordstykke kan måske være muligt, kontakt mægler for mere info.

Ny Nørup~r en~~i~~med 470 indbyggere (2023) ~~2 tilbage i 2015, så altså tilvækst, hvor lokalområdet byder på ca. det tredobbelte antal indbyggere der bruger byen. Ny Nørup er beliggende en kilometer syd for~, fire kilometer vest for~~og 15 kilometer vest for~. Byen tilhører~~og er beliggende i~. Den hører til~.
I 2012 blev Nørup Hallen færdig; hallen har indendørs håndboldbane springgrav og klatrevæg. Over cafeen er firehøje-fitness med udsigt over Firehøjeskolens legeplads.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
10.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
90.000,-
Pris pr. m² kr.
7.521,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
64,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.426,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
57,-

Lokalet

Etage areal
1396 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
114339 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere