SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 6, 7100 Vejle

Projektejendom med bedste beliggenhed på gågaden i Vejle

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90800001586Type : Andre typer

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder: Projektejendom med bedste beliggenhed på gågaden i Vejle

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder nu en unik gågade ejendom med bedste beliggenhed i gågadenettet i Vejle meget tæt på Rådhuset.
 
Bygningen har en charmerende arkitektur og lyser op i gadebilledet med sin hvide facade. Ejendommen har gennem mange år været drevet som restaurant, hvoraf de senest ca. 20 år har været restaurant i asiatisk stil drevet af den samme familie. Restauranten er pt. ikke i drift, men indretningen i asiatisk stil står stadig intakt. Restauranten er fuldt udstyret med industrikøkken inkl. udsugningsanlæg mv. Der er foruden de indvendige siddepladser også mulighed for udeservering i den lukkede gårdhave. Restauranten i stueplanet udgør ca. 200 m2 inkl. køkken, opvask, toiletter og depotrum.
 
På 1. sal har der gennem årene også været drevet restaurant med fokus på sushi. På denne etage er der desuden anretter- og opvaskekøkken. Etagen er på ca. 75 m2. På 2. sal er der velfærdsrum for personalet, der udgør ca. 60 m2.
 
Bagbygningen er en selvstændig bygning med adressen Fjellegade 5. Bygningen er registreret som bolig på 1.sal med et areal på 53 m3 inkl. 13 m2 hems. Der er desuden 31 m2 lager i stueplanet. Bygningen er gennem mange år blevet anvendt som lager og opbevaring for restauranten i Søndergade 6. Ejendommen kunne alternativt anvendes til butiksformål, galleri eller lign. Man kunne evt. også udvikle 1. og 2. sal til bolig.
 
Vejle er kendt for i en årrække at været udnævnt som "Danmarks bedste handelsby" med en god blanding af landsdækkende kædebutikker og lokale specialbutikker og er desuden kendt for sine mange attraktive restauranter og caféer, der præger byen og især gågade nettet i meget positiv retning. Vejle har desuden en stor befolkningstilvækst af yngre borgere, der kun underbygger det store potentiale for en gågadeejendom med så unik en beliggenhed som netop denne ejendom. Der er gode parkeringsmuligheder i området.
 
Ejendommen sælges for konkursbo med ansvarsfraskrivelse.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
14.778,-
Årlige driftsudgifter kr.
113.309,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
335,-

Lokalet

Etage areal
338 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
195 m²

Faciliteter

Depotrum
Gårdhave
Parkeringsmulighed
Toiletter
Køkken
Lager

Teknik

Udsugningsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere