SENEST SET
FAVORITTER

Ouskær 28, 7080 Børkop

Spændende lystejendom i Børkop

5.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Bernt Høyer
Telefon +45 6120 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90800001485BType : Andre typer

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder: Spændende lystejendom med stor Bed & Breakfast indtægt

Med Vejle Golfklub som en af de nærmeste naboer ligger denne gennem renoverede lystejendom, der idag bliver drevet som Bed & Breakfast samt udlejning af separat lejlighed foruden eksklusiv bolig for sælger.

Ejendommen består af et hovedhus, som i stueplanet rummer sælgers private bolig på 257 kvm samt en separat bolig på 1. sal på 149 kvm. Ved siden af hovedhuset er der en separat bygning på 192 kvm, der er indrettet med 4 studio lejligheder til Bed & Breakfast udlejning. Hver enhed har eget køkken og badeværelse/toilet. Til bygningen er der egen terrasse og have. Endelig er der et separat udhus på 101 kvm, der kan anvendes som lager, værksted eller lign.

Sælger har tidligere drevet egen virksomhed på ejendommen, hvilket naturligvis også kunne være en mulighed for køber. Ejendommen kunne også anvendes som ramme for 2 familier kombineret med Bed & Breakfast eller en helt 3. kombination. Det er en ejendommen i særdeles god stand og med mange anvendelsesmuligheder. Der vil være god mulighed for at udvikle på Bed & Breakfast delen for køber, og endelig kunne man anvende hele ejendommen til boligudlejning som ren investeringsejendom.

Haven er et helt kapitel for sig med flere hyggelige terrasser og et væld af gamle træer og smukke vækster såsom roser og rododendron. Den sydvestvendte terrasse bliver et yndet opholdssted på solrige dage, mens den store pizzaovn bliver et hit om sommeren.

Ejendommen ligger blot 7 min. kørsel fra Vejle centrum samt med meget kort afstand til skole, rideskole, golfklub og den smukke natur ved Munkebjerg.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
5.295.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
604.000,-
Pris pr. m² kr.
6.229,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
711,-
Årlige driftsudgifter kr.
111.505,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
131,-

Lokalet

Etage areal
850 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4304 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Terrasse
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere