SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 36, 6630 Rødding

Mulighed for erhverv og/eller bolig

2.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Peter Lysgaard
Telefon +45 3050 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 61011524Type : Kontor

Denne pragtfulde bygning er sat flot i stand og ligger med synlig facade på en af byens større gader. Tidl. arkitekt-tegnestue

Lige siden 1899 har denne gedigne rødstensejendom prydet det helt centrale Rødding med sin charme, og nu har I chancen for at overtage den historiske bygning, som byder på både masser af plads og mindst lige så mange muligheder.

Den centrale adresse sikrer jer let adgang til såvel indkøbsmuligheder som skole og børneinstitutioner samt byens brede udvalg af fritidstilbud, der blandt andet tæller hele to biografer og en svømmehal.

Ejendommen blev oprindeligt opført af de tyske skolemyndigheder som bolig for den lokale skoleinspektør, og i 1994 satte nuværende ejer førstesalen gennemgribende i stand med stor respekt for de oprindelige træk og detaljer. Der er samtidig tale om en yderst funktionel bolig med masser af moderne komfort – der er eksempelvis spa og sauna på badeværelset og masser af indbyggede skabe i blandt andet to af de tre gode værelser.

Førstesalen byder derudover på et stort opholdsmiljø med stue og køkken ud i ét, en særdeles charmerende atmosfære samt udgang til en helt ugeneret tagterrasse, hvorfra I kan glæde jer til at nyde udsigten over den store baghave.

Stueplan er blevet benyttet som arkitekttegnestue, men da etagen blandt andet har eget køkken og badeværelse, er her også mulighed for at indrette en hel ekstra boligenhed.

Kontakt os og få mange flere detaljer om både bolig og beliggenhed. Her er mange muligheder for at kombinere ønskerne om bolig og erhverv.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
2.295.000,-
Pris pr. m² kr.
7.701,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.288,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
41,-

Lokalet

Etage areal
298 m²
Sekundært areal
73 m²
Grund areal
1698 m²

Faciliteter

Badeværelse
Sauna
Svømmehal
Køkken

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere